TGS 2011: Még egy kis DmC játékmenet

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 17.
  • Videó
Link másolása
Nem fogunk állást foglalni abban a kérdésben, hogy a DmC vajon jó játék-e és teljes mértékben képes-e kielégíteni a régi Devil May Cry rajongókat. Inkább a puszta tényekre és látnivalókra koncentrálunk, nem foglalkozunk az elődökkel. Mert a DmC már egy különálló cím, amiből most itt a teljes, TGS-es prezentáció.

Azt már inkább felróhatjuk a Capcomnak, hogy a TGS-en bemutatott demó egy-az-egyben az idei GamesComon már látott változatot takarja, így most dá-dát érdemel az önkényes spórolás miatt. A látottak ámbátor igen érdekesek: Dante jön, lát, győz és a haja is fehér, persze csak akkor, ha a Devil Trigger aktiválódik. A környezet viszi a pálmát egyébként: meg is adja magát hősünk kirohanásainak. A Ninja Theory jövőre indítja újra a sorozatot Xbox 360-on és PS3-on.

13.
13.
Eberinu
Végignéztem mind a két videót: ezt a játékot én nem vinném a DMC név alatt egyáltalán, a világa össze van lopkodva kicsi GoW és Alice Nightmare Returns. A szörnyek nem is ijesztőek, sőt, szintén mintha az Aliceból lopták volna össze. És a környezet színvilága, megint csak az utóbbi. Semmi darkos, mintha egy meleg őszi délutánon sétálgatnék kinn a szabadban, a sok sárguló-vöröslő levelek között... Aki játszott a régi DMC-el, szerintem tudja, ez mennyire nem is adja vissza azt a hangulatot. Aki mást mond, az csak felszínesen játszott vele szerintem. Ennél egyáltalán nincs az az érzésem,mint a DMC 1-4ig. Látványosnak látványos, de melyik játék nem az manapság? Sztem a DMC 2 és 3 ragadta meg legjobban a lényegét.
12.
12.
eximmice
ki nem sz**ja le a karaktert...úgyis lesznek mod-ok. Az a lényeg h jöjjön Pc-re is mert megőrülök h ha nem :S
11.
11.
vuliem
#9: Hm, ez is igaz. Valóban kevésbé néz ki most drogosnak.
10.
10.
TryGun
Csak most veszem észre de remélem,hogy csak a szemem káprázik de tényleg nincs ott a PC? Mi a f...? Most képesek voltak kiadni a 3-mat meg a 4-et azt erre a nem adják tovább rendesen?Ne csináljanak már minden jó játékból idegesítő próblémát ,mer most ez mi?? ááá a fa..om már a szájukba először a Gears of War most meg ez
9.
9.
Khaszás
#4: pedig ha jobban megnézed akkor már nem az a drogos arca van.. legalább is az előző hírben lévő trailerben már sokkal elfogathatób a feje h nem naon tetszett a rajongóknak és változtattak rajta..
8.
8.
venoom
ja eleg csemerul nez ki :D
7.
7.
jóóóó lesz ez... nem olyan gáz ez a Dante
6.
6.
strike19
Hát ezt most nem fogom megvenni.Ha majd visszatér a régi dante visszatérek én is :D
5.
5.
keiji maeda
nekem még a sztori akkor se tetszik hogy félig angyal félig démon ráadásúl a haja akkor már vagy fehér legyen vagy fekete mert igy olyan dragon ball érzésem van hogy super saiyan átalakuláson megy keresztűl a haja :D . és a játékvilág az ellenfelek és a ZENE ami még nem tetszik , a karakter már kezd átlagos kinézetet produkálni :)
4.
4.
vuliem
Hát ez a játék zavarba ejt... pörgősnek tűnik, vannak benne jó ötletek, a vizuális megvalósítás elsőrangú de a főszereplőn nem bírom túltenni magam.
2.
2.
szilajka
Nekem is azt csinálja, de itt van: http://www.youtube.com/watch?v=uMJq79CXP5s (másik része az a javaslatokban van), elég jónak tűnik a gameplay alapján.
1.
1.
TryGun
Nekem nem adja be a videókat csak tölt és tölt, ha meg rámegyek akkor meg egyből úgy csinál mintah már vége lett volna a videónak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...