Mass Effect tartalmak a Kingdoms of Amalurban

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Újabb keresztpromócióra készül az Electronic Arts, a Kingdoms of Amalurban Mass Effect 3 tartalmakat szerezhetünk be, míg a Mass Effect 3-ban olyan páncélt és fegyvert kaphatunk, ami a Kingdoms of Amalurt idézi. Mindössze annyit kell tenni, hogy végigjátsszuk mindkét játék demóját.

Az Electronic Artstól nem állnak távol a hasonló akciók, tavaly a Dead Space 2 és a Dragon Age II kapcsán csinált ilyen promóciót a kiadó. A mostani kampány érintettje a Kingdoms of Amalur: Reckoning és a Mass Effect 3 lesz, ami nyilván azért érdekes elsősorban, mert ahogy az előző párosítás esetében, úgy itt előbbi egy fantasy, utóbbi pedig egy sci-fi szerepjáték.

Elég mindössze annyit tenni, hogy végigjátsszuk a Kingdoms of Amalur január 17-én megjelenő demóját, majd megnézzük a játék egy trailerét, és a Mass Effect 3 teljes verziójában magunkévá tehetjük a játékra emlékeztető - egyébként pedig a Spawn-atyaúristen Todd McFarlane által tervezett - Reckoner Knight Armour páncélt és Chakram Launchert.

Ajándék jár viszont a Mass Effect 3 demójának végigjátszásáért is, ez esetben a Kingdoms of Amalurban kapjuk meg az N7 Armour nevű szettet és a látványosan lángoló Omniblade pengéket. Azt persze nem tudni, hogy a Mass Effect 3 kipróbálható változata mikor érkezik, korábban a BioWare csak annyit közölt, hogy valamikor az év elején.

A felszereléseket új képeken is megcsodálhatjátok, tetszenek?

3.
3.
Moldren
Mindenképp leszedem a demót
2.
2.
hedzsooo
#1: Nem. Viszont EA cucc ez is. ;)

38 Studios, Big Huge Games a fejlesztoi pedig.

Regi motorosok vesznek reszt a kesziteseben igy igeretes RPG-nek tunik egyenlore. Demo meg ingye¬ lesz, ugyhogy tuti leszedem, plane a ME cuccok miatt! :D
1.
1.
Lordnekroseth
Tényleg....mostmár lassan kezd érdekelni ez a Lamurok Királységa....:)

Most mi ez? Valami bioware cucc ez is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...