Jön az Uncharted 3: Game of the Year Edition

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony bejelentette, hogy az Uncharted széria darabjaiból mindeddig 17 millió példány talált gazdára. A 2007-ben induló sorozat tehát totális sikernek örvend a first party címek között. Az egyéb adatokról is kapunk egy összefoglalót és jön a harmadik rész GOTY kiadása.

A Sony vagánykodott egy sort az Unchartedek eladásaival: április 12-én egészen pontosan 17.320.000 eladott példánynál járt a széria. Ebbe beletartozik a PS3-as három fő epizód a PS Vitára megjelent Golden Abyss is. Az egyéb érdekes adatok végett kérjük tekintsd meg az alábbi képet:

A kiadó egy kalap alatt bejelentette az Uncharted 3: Drake's Deception Game of the Year Editiont. Az alapjáték mellett az összes DLC-t tartalmazni fogja némileg olcsóbban. Megjelenése még idén várható. Pontosan ezen tartalmakkal lesz több, mint az eredeti kiadás:

  • Classic Skins Packs 1 – 3
  • Multiplayer Accessory Pack
  • Flashback Map Packs 1 and 2
  • Drake’s Deception Map Pack
  • Fort Co-Op Adventure
  • Co-Op Shade Survival
  • Doughnut Skin Pack
  • Rogues Skin Pack 1 and 2

És a ráadás: rajongók külön összevágott filmmé konvertálták a játékok átvezetőit némi játékmenettel megspékelve. Így, ha eddig kimaradt a sztori, Végig izgulhatod egy kattintásra. Jó mozizást!

11.
11.
keiji maeda
#9: lehet hogy masszívabb , de a ps játékokat nem dobálni kell , polcon kell tartani , a másik szerintem undorító a szürke doboz főleg a sárga borítóval :)
9.
9.
strike19
Nagyon király.Most vettem PS-t még nem ismerem az Uncharted szériát de szerintem megfogok vele ismerkedni.Szép ezek a dobozok ,de a platinum szürke doboz masszívabb.
7.
7.
giga321
Végig néztem mind a 3-at.
6.
6.
Dark_Temptation
:) tudtam, hogy lesz 1 ilyen kiadás :) helyes! tuti vétel :), még jó, hogy eddig nem vettem meg a 3-at
5.
5.
kopic
A Gears of War szériából is körülbelül ennyit adtak el nem ?
4.
4.
Starkiller89
OFF: Mondjuk, ha a Gears of War 3 megjelent volna PC-re, akkor megint más lenne a helyzet. De sajna az sem, meg az UC sem.
3.
3.
Starkiller89
#1: Épp ettől ilyen sok, mert ha multiplatform lenne, akkor ki játszana a Gears of War 3-al? :) megoszlana nagyon a dolog, hogy most akkor melyiket is vegye meg az ember, melyikkel akar inkább játszani? :) Így meg sok esetben kinek milyen konzolja van, azokra a címekre van úgymond rákényszerítve, hogy azt szeresse! :) És ezért ilyen sok az eladás, mert egyedi játék csak azon a platformon.
2.
2.
JacoB
De királyul néz ki a doboza :P
Az egyik kedvenc játékom az UC3:) Nemsokára a Multijában elérem a max szintet :)
1.
1.
Yanez
És ez kérem csak PS exklúziv!!!Mennyi lenne az eladások száma.ha más platformokra is megjelent volna!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...