Dead Trigger 2 - az első Tegra 4-es játék

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Visszakanyarodunk egy csöppet a reggeli NVIDIA-bejelentésekhez, az első Tegra 4-es játék ugyanis mindenképpen említést érdemel; el sem hisszük, hogy mindez okostelefonokon és tableteken fut majd.

A Dead Trigger 2-t a CES-en az első Tegra 4-es játékként demózták, egy, az NVIDIA új rendszerchipjét használó referenciatableten pedig már ki is lehetett próbálni egy rövid demót belőle, amiben néhány zombi legyilkolása után egy egész épületnyi monstrummal is leszámolhattak a játékosok.

A játékról nem sokat tudunk egyelőre, de a hangsúlyt úgyis a látvány kapja: az, hogy a Mad Finger Games fejlesztői külön Tegra 4-es demót készítettek, már önmagában is azt valószínűsíti, hogy a srácok külön figyelmet szentelnek az NVIDIA új mobilprocesszorának. (Vagy csak remek marketinglehetőséget láttak a dologban.)

Ettől függetlenül a Dead Trigger 2 Andoidra és iOS-re is megjelenik, tehát nem kell majd kifejezetten Tegra 4-es eszközön játszanunk vele, az már viszont kérdéses, hogy ez esetben milyen grafikai különbségekre számíthatunk.

19.
19.
szasznyak
#18: Hogy el fog-e futni Samsung Galaxy S3-on ez a gém?Szerintem simàn!Nem tudom ismered -e a N.O.V.A.sorozatot...most tart a 3.résznél.Csekkol le Tati...besza-behu...ahoz képest,hogy "csak" egy mobiltelefon...nem!?
18.
18.
CreateeX
Szép, nagyon, de elfog futni a SGS3?
17.
17.
Yanez
A következő generációs konzoloknak(PS,Xbox) bizony nagyon nagy előrelépést kellesz felmutatniuk,ha nem akarnak majd csődbe menni.Remélem lesz valami ütőkártyájuk,amivel a konkurenciát pár évre seggre ültetik.Különben az okostelefonok és a tabletek veszik át az uralmat,aminek én nagyon nem örülnék.De nem csak a konzolokat,hanem a pc-t is fenyegeti ez a veszély.
16.
16.
KhamÛl
Már tudom hol láttam ezt a videót: Az Ouya eggyik tesztjénél! Hát ha ilyen játékok jönnek a kis konzolra akkor igazán megér egy 20000 Ft körüli összeget! :)
15.
15.
McDuff
szebb mint a legutóbbi call of duty XD azé az már durva:D
14.
14.
hippoharcos
#13: azé szerintem hülyeség lenne kiadni android vagy iOS játékot dobozosan bár ki tudja mit hoz a sors :D
amúgy én annak örülnék személy szerint ha az állna a dobozon, hogy minden platformon megy és így nem kéne külön külön megvenni :D
13.
13.
PAtr0n
Az első része is nagyon jó, ráadásul elég jól megcsinálták a készítők, gyengébb vason is elfut, persze olyankor butítja a grafikát. Kár hogy mobilon nehézkes az irányítás. Melelsleg már ez a jövő. Pár év, és figyeljétek meg, hogy számos játék digitális dobozán már ez lesz, PS3, Xbox, PC, iOS, Android. :)
12.
12.
reptile110
szerintem is az 1 hasonlóan néz ki maxon :D
11.
11.
TEEBEEX360
Na ez az. Teló játékokba is beköszönt a graf buzulás. :-)
10.
10.
l4cyk4
#9: Elnézést a dupláért és az elhagyott névelőkért, a régi-új billentyűzetem a ludas. :)
9.
9.
l4cyk4
Ugyanennek felhasználónak a többi videóját is érdemes megnézni, ott van pl.a GRID és Project Shield demo-ja is, amivel akár ki is lehetne egészíteni az előző NVIDIA-s hírt. Csak egy tipp!
8.
8.
hippoharcos
nekem az első része is nagyon tetszik most kezdtem nem rég vele játszani, de már a vége felé tartok és még csak most jöttem rá, hogy a grafikát fel lehet venni x na de mindegy Sony Xperia U-n hard grafikán jól fut :D remélem is is el fog menni legalább medium fokozaton
7.
7.
kharami
Vicces hogy nem olyan rég néztem egy Doom 3 alpha gameplayt mikor még azt demózták A mac és quakecon rendezvényeken mostmeg mik mennek már mobil eszközökön is!
6.
6.
Batman
Legjobb érintős FPS. Ez egy endless játék, egy aprócska történettel. A grafika is csinos és a hangok is jók. Kellemes meglepetés volt amikor megjelent az első rész.
5.
5.
traumraise
az első része is közel így néz ki Galaxy S3-on.....szerintem a legszebb garfikájú game telón. Csak az érintőképernyős irányítás rontja el ezeket az fps telós játékokat.
3.
3.
robi009
én az első résszel játszottam , hentelés , arra jó hogy wc-n unatkozva , vagy buszon ülve elszórakozz vele , de nevárj egy walking dead storyt
2.
2.
shooter1234
B*zmeeeg!! Nem semmi a technika. A videó rossz minőségű de azért elég jól átjön rajta a játék kidolgozottsága. :)
1.
1.
DON GONDOCS
Egész korrekt játéknak tűnik. Csak tartalomra is legyen olyan jó mint látványra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...