Next-gen cím a Thief 4, itt vannak az első képek

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 5.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy fest, beigazolódtak a pletykák, miszerint a Thief negyedik része next-gen játék lesz. Egy orosz weboldal jóvoltából az első képek is kiszivárogtak, a teljes bejelentést a Game Informer ejtheti meg.

Egy orosz weboldal szerint az új Thief neve egyszerűen Thief lesz, a megjelenése pedig 2014-ben PC-re és next-gen konzolokra várható. A teljes leleplezésre a Game Informer legfrissebb számában kerülhet sor, aminek a címlapját rövidesen láthatjuk is, ha minden igaz.

A játékot még 2009-ben jelentették be, azóta hallottunk olyan pletykát róla, hogy ebben a konzolgenerációban mégsem jelenhet meg, viszont a bejelentését hamarosan megejti a Square Enix. A kiadó többször hangoztatta azt is: ahogy a Deus Ex: Human Revolutionre, úgy az új Thiefre is vadonatúj címként tekintenek, ugyanakkor igyekeznek szem előtt tartani a széria hagyatékát.


Körítésnek az első képeket láthatjátok a játékból.

Update! Befutott a Game Informer-címlap is, a fenti infókat is megerősítették.

47.
47.
Shannaro
#45: Elnézést. Hadd javítsam ki magam "steampunk fantasy". Megfelel?
46.
46.
Szabby999
#44: Ezzel nem értek egyet a következők miatt:
1. Az utcáról készült kép - amennyiben nem concept art - szerintem egyértelműen büntet.
2. A többi képen a karakterek (és egyebek) részletessége nagyrészt veri a mai mezőnyt - szerintem.
3. Nem tudjuk, hogy a képek a fejlesztés jelenlegi állapotából származnak-e.
4. A megjelenésig még legalább egy év van hátra, ez igen sok.
5. A "next gen" egyelőre még csak elmélet. Szerintem a grafikai színvonalat majd akkor fogják kicsiszolni, ha látják, hogy mit tud az új hardware, és ehhez képet mennyit tudnak még pumpálni a PC-be.
6. A Thief-ben alapvető fontosságú fény/árnyék rendszer a képek szerint szintén odaüt.
7. Azt mondom, hogy a grafikáról majd akkor mondjunk véleményt, ha már láttuk mozgásban is. Előre leszólni/felmagasztalni nincs értelme, mert ezzel már nagyon sokszor befürödtünk (vagy kellemesen csalódtunk).

Még két megjegyzés: kiváló cucc a Dishonored, de a két játék akkor is egészen más, a lopakodás/rejtőzködés hasonló, de nem nyújtotta közel sem azt a szabadságot és azokat a lehetőségeket, amelyeket a Thief. Ezzel együtt is tiszta sor, hogy a Dishonored alkotói jelentős mértékben támaszkodtak a Thief-re. Ezért is vicces olyan kommenteket olvasni, hogy az új Thief totál olyan, mint a Dishonored. A Thief mindig is az volt, ami, ennél fogva a kijelentés pont fordítva igaz.

Másrészt pedig szeretném ajánlani mindenkinek, aki még nem próbálta, hogy játsszátok végig a Thief előző 3 részét. Hangulatban, innovációban verhetetlenek, ma is frissek, érdekesek. Ráadásul a Thief 3 + textúra pakk kombó pedig grafikát tekintve még ma is simán ott van a top mezőnyben.

Off
45.
45.
#38: Szerinterm te nezted be ...
Egy kitalalt vilagban jatszodik.
Merthogy semmi koze a valosaghoz.(steampunk)
Futottal mar ossze igazabol zombival?
Elarulom, Gordon Freeman sem letezik es a hl sem tortenelem.
44.
44.
Richard-X8
Sziasztok!

Hát ahhoz képest, hogy a következő generációs konzolokra jön ki nem tűnik valami grafikai csodának.
43.
43.
dyousee
42.
42.
Mariah
Mióta várom már ezt... :D Végre!

A képeken néhány érdekes dolog, ami miatt azt kell kérdeznem, hogy ez vajon milyen korban fog játszódni?

- az egyik képen írógépet látok
- egy másik képen csigás íjat

Tehát nem Garrett? Vagy valami időmágia?
41.
41.
The Lone Drow
Még alig vagyunk benne az idei évben, és már a jövő évet várom. Az új Witcher, most meg ez...Nagyon régóta várok erre a bejelentésre,féltem, hogy már rég lelőtték, erre itt van, és valami frenetikusan néz ki. Könyörögni fogok a TPS nézetért, mert a főhős, aki vagy Garrett, vagy nem, külsejét remekül megcsinálták. De nem számít, mindenképp imádni fogom.
40.
40.
Rakottkrumpli
#39: Ahogy írtam nem játszottam egyik részével sem és ezek a képek alapján pont nem derül ki a mágikus zomisteampunk dolog. Elnézést!
39.
39.
Shannaro
#38: Nem tudom mit néztek be egy steampunk világban. A mágia, zombik és hasonló dolgok rendben vannak, csak a csigás íj a gond?
38.
38.
Rakottkrumpli
Jó játéknak tűnik, bár őszintén megvallva nem játszottam egyik részével sem :P Egyébként ha jól tudom a csigás íjat a 60-as években találták fel, szóval ezt kicsit benézték :)
37.
37.
MrBenjamintoto
#36: Most,hogy mondod tényleg hasonlít.
36.
36.
JcGross
Mi az, elkérték a CD project red RedEngine-jét? Mert tök úgy néz ki sztem mint a Witcher 3. (Nem a design-jában, hanem inkább a grafikai stílusban ha értitek mire gondolok.)
Én nagyon várom, az első kettővel nem nagyon játszottam, bele-bele kóstolgattam, de én tuálok fps nézetben lopakodni, ezért is nem szerettem a Dishonered-öt sem, viszont a Deadly Shadows az egyik kedvencem, ott figyel a virtuális gog.com-os polcomon.
35.
35.
gyerecske
Az első rész anno nagy kedvenc volt
33.
33.
csoki0619
#32: Jol tevedsz. Benne van a DS-ben is. Arrol viszont nem tudok, h Garret marad-e a foszereplo.
32.
32.
Shannaro
Ha jól tévedek, akkor csak a 2. részben volt a mechanikus szem a kelléktárunk része. Hiányoltam a DS-ből, visszahozhatnák. Amúgy Garett marad a főszereplő?
31.
31.
markoci555
tetszenek a képek, visszajött pár emlék, főleg a lakattörés :)
30.
30.
traumraise
#22: szerintem is elég elmaradott..
28.
28.
dzsiádzsó
Nextgennek gyenge látványra, kár érte!
27.
27.
metercsiken
A képek nagyon tetszenek!
Jó játék lesz ez!
Biztos az előzők is azok voltak, de sajnos egyiket sem ismerem! : (
25.
25.
giga321
Ez kajak dishonored de nagyon bejövős.
24.
24.
br1Koo
A Thief 3-nak meg volt a maga komoly hangulata és ahogy előttem is írták tényleg jobban lehetett fosni egy katonától a Deadly Shadowsban, mint a Dishonoredben. Mind a 2 játék külön stílust képvisel, de mindkettő ugyanúgy zseniális, mert a Dishonored az elmúlt jó pár év legjobb és legeredetibb játéka.
23.
23.
csoki0619
#19: H oszinte legyek, nekem is vmiert a Thief hangulata es mechanikaja aprolekosabb es egyedibb, viszont azert azt meg kell hagyni h a Dishonored keszitoinek is sikerult egy olyan hangulatu es ujitasokkal teli jatekot osszehozniuk, h megallja a helyet, es magasan kiemelkedik ebben a mufajban es (megintcsak ki kell h emeljem) koritesben, mert persze vannak meg lopakodos jatekok a piacon, de nem ebben a stilusban es elkepzelesben. A Thiefben tetszettek az olyan kis aprosagok, mint mondjuk a vizesfiolas nyilak, vagy a mohasak amivel a hangos fem feluleteket lehetett elfedni, h csokkentse a zajt stb,stb.... Vagy a hatalmas palyak, a sand-box stilus. Na annyit beszelek itt rola, h megyek inkabb folytatom is tovabb a jatekot. :-) Azert az a toronyoras kep emlekeztet vmire, teged nem? :-)
22.
22.
Tokodboy
Nextgennek képek alapján nagyon gyenge.
21.
21.
slawter
Ha egy turbozott harmadik resz lesz, mar megeri. ^^
20.
20.
B-Bird
#18: Amióta számítógépes játékok léteznek (najó, onnan még jópár év), azóta média is, újságok, és a játékosok is, aztán neten fórumon... mindig hasonlítgatunk. És persze mindig az aktuális kedvenchez, ami még friss, ropogós. Amiért meg elfelejtik sokan, hogy létezett már Thief korábban is, sokan innen még fiatalok, lemaradtak az első részekről, vagy már túl öregek és feledékenyek. :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...