Traileren a Call of Duty: Black Ops 2 - Uprising DLC

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 5.
  • Videó
Link másolása
Az Activision hivatalosan, egy előzetes formájában is bemutatta a Black Ops 2 soron következő letölthető csomagját, az Uprisingot. A pack négy új multiplayer térképet és egy zombis kalandot tartalmaz majd.

Az Uprising DLC-ben négy új multis térkép, a Magma, az Encore, a Vertigo és a Studio szerepel, és a zombimód szerelmesei sem maradnak hoppon, elvégre jön a Mob of the Dead fejezet, amely a hírhedt Alcatraz börtön falain belül játszódik, olyan hírességekkel, mint Chazz Palminteri, Joey Pantoliano, Michael Madsen és Ray Liotta. A csomag április 16-án landol Xbox Live-on, majd egy hónappal később PC-n és PS3-on is. Köszönjük, Moldren!

15.
15.
Quent1n
#14: Ehh.. :D amúgy még ha nem túl irodalmi stílusban írta le végül is csak a véleményét mondta el de továbbra is tartom az ilyen kommenteket csak át kell görgetni és nem felhúzni magad rajta.
14.
14.
nukleotid
Jaaa...Amúgy 5-ösnek akart menni, bocs :D
13.
13.
Quent1n
#12: Ne akard már más pénzét beosztani. Arra meg nem tudom honnan következtetsz, hogy nem ad ki pénzt játékra (jelzem ez nem játék csak DLC). Ha nem tetszik a komment akkor ne olvasd észlény.

MoRT2195: Steamen ennyi. Amúgy meg külön azért vennénk, mert talán nem érdekel a többi DLC és nem akarunk még 8-9k-t kicsengetni? :D
12.
12.
nukleotid
#4: ne, ne fizess. nem kötelező. menjél vegyél egy doboz cigit és gyújts rá. vagy vegyél pár sört, menj el bebaszni a haverokkal, de az Istenért se adj ki pénzt játékra, BO2-re meg főleg ne, ha nem tetszik.

MI A VILÁG BÚBÁNATOS FASZÁNAK KELL TUTULNI MINDEN EGYES HÍRNÉL, AMI NEKTEK NEM TETSZIK?
11.
11.
nagymaciii
megvettem első nap a gémet... dobozost... alapból multifun vagyok és a COD-on szocializálódtam... de ez a BO2 egy szánalmas tetris... toltam bele kb 100 órát és uninstall.. vérszegény a graf, nincs tube ( nem vagyok noobtuber, de néha fun ) az MW2 annnyival klasszissal jobb volt... az mw3-ban a killstreak volt még jó, amiben fejlődött, de igazából az tényleg csak egy nagy halom DLC volt az mw2-höz képest, és kiadtak egy ilyen szar gammát... és most nézem ezeket a DLC mapokat, komolyan egy ps2-es régi game jobban nézett ki... nekem mélységesen nagyon csalódás volt.. azóta visszamentem mw2-re de ott meg alig vannak... aki meg szeret demolition-t játszani írjon priviben mw2 mw3
10.
10.
MoRT2195
#4: Nem, nem ezt mondják minden DLC-nél és most sem ezt mondták...

Milyen 4500ft-ról beszéltek? Én 3000ft-ért tudom megvenni külön, de könyörgöm, ki az a hülye aki külön veszi meg a DLC-ket amikor ott a Season Pass és így kedvezményesen megkapod a DLC-ket?! Én 8000ft-ért vettem a Season Passt...
8.
8.
Jared
reggel már néztem youtube-n de ez gyerekek nagyon ratyi xddddd
6.
6.
ichigo477
ezt Dlc-ét se fogom ki hagyni úgy látom:)
4.
4.
Donpedro
"This is one of the most diverse DLC packages you see yet from Treyarch"
Nem ezt mondják minden DLC megjelenésnél? :)
3.
3.
Quent1n
Akár még meg is venném 1500-2000 forintért. 4500-ért viszont a pofátlanság teteje. Kb. maponként egy ezres..

HerodPK: Én is ezen röhögtem, mintha itt valami igazi értéket adnának vagy nem is tudom :D
2.
2.
meta7203
Nekem egyre jobban tetszik a BO 2., úgyhogy ezt is meg fogom venni, mint az első DLC packot.Kár, h ebben nincs valami új fegyver, amúgy szépek a pályák.
1.
1.
HerodPK
hogy tudnak ilyen izgatottsággal beszélni 3:36ot a semmiről :DDDDDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...