Ilyen lesz a menedékünk a Van Helsing-játékban

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 17.
  • Videó
Link másolása
A magyar NeoCore Games gótikus-noir steampunk akció-RPG-jében találunk egy menedéket is, ahol a játékosok küldetéseket vehetnek fel, elrejthetik a zsákmányukat és használhatják az alkímiai laborjukat.

Hunter’s Lair névre hallgat Van Helsing menedékhelye, amely egyfajta központi hubként szolgál. Az összegyűjtött zsákmányunkat itt rejthetjük el, kereskedhetünk az NPC-kel, küldetéseket vállalhatunk a szövetségeseinktől, teleportálhatunk a már felfedezett területekre. Persze, az ellenség megtámadhatja otthonunkat, de mi megelőzhetjük a bajt csapdalerakással. Ha támadnak a hordák, akkor egy tower defense-féle minijátékban kell visszavernünk az ostromot.

The Incredible Adventures of Van Helsing május 22-én jelenik meg a Steamen 14,99 dollárért, később lesz Xbox Live-os változat is. 

10.
10.
DarkLord
Nagy kár, hogy pc-re nem adják ki dobozos változatban..remélem elöbb vagy utóbb talán pótolni fogják jó lesz ez a game és jól mutatna a polcon is a gyűjteményben :)
9.
9.
giga321
Ez a játék egyre jobb és jobb lesz. Nagyon hangulatos a kis muzsika alatta.
8.
8.
Yetikee
Esküszöm tetszik ez az Orcs must die-os megoldás, simán el tudnám képzelni külön arcade részként ezt is: D
7.
7.
Nebuloid
Sajnálom, hogy nem jön a Sony konzoljára... :(
6.
6.
KeXxX
kipróbálom már csak azért is mert magyarok csinálták (ugye? :D)
5.
5.
Lord Zozo
Másnak képzeltem el ezt a játékot, amikor bejelentették. Ez a megyünk és hentelünk stílus nekem nagyon nem tetszik. Agyatlan mészárlás az egész. De mondjuk ezt a stílust sem kedvelem. Annak idején a Diabloval "kivégeztem" ezt a stílust.
Valami újat kitalálhatnának már a kedves fejlesztők.
3.
3.
Sun9us
Hát eléggé szkeptikus vagyok. Ez lehet marha jó, vagy nagyon rossz. A Torchlight 2 őt nagyon vártam, és csalódás lett. (0 hangulat) A Diablo 3 tetszett, nagyon hangulatos volt, de 30-40 óra után unalomba fulladt. (de ez, ugye még alakulhat...)
Ezzel, meg biztos, teszek egy próbát.
1.
1.
Amint megérkezik az új internetkártyám előrendelem...küldjék mááár eeeeel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...