Redemption - traileren a Crytek törölt játéka

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Tavaly augusztusban írtunk utoljára a Crytek elkaszált projektjéről, a Redemptionről. Egy posztapokaliptikus TPS-sel lett volna dolgunk, kár érte, elvégre volt benne potenciál. Most közelebbről is megnézhetjük.

Cevat Yerli személyesen tette félre a projektet, pedig már az EA is bejelentkezett kiadóként. A Redemptiont a vezérigazgató személyes élménye ihlette: egyszer ő sem találta unokahúgát. A játékosoknak egy tízévesforma kislányt kellett pátyolgatniuk a világvége utáni állapotokban - ugye észrevehető a párhuzam a The Last of Usszal? A leányzót el kellett volna rejtenünk, s harcolni a biztonságáért.

A játékban egy külön gomb szolgált arra, hogy lecsekkoljuk Jelena arcát, megnézhettük, hogy minden rendbe van-e vele. S a nevét kellett kiáltanunk, hogy megtaláljuk. Két év fejlesztés után a tesztelőknek nem tetszett a játék: a kislány csak nyűg volt a nyakunkon, nagy idegtépéssel járt az, hogy megvédjük.

Ezen a ponton Yerli elkaszálta a Redemptiont, de az igazgató azt reméli, hogy valamikor a jövőben, valamilyen formában viszontláthatjuk a projektet.

11.
11.
adriano28
ez a videó már majdnem egy éves..
10.
10.
Zombiekiller6
Már úgy érzem, hogy egy kicsit késő :D
7.
7.
dBLOOD
Bár emlékeztet a Last Of Us-ra, valószínűleg Yerli nem akart egy A:CM-hez hasonló hibát elkövetni.
Elnézést kérek, hogy mindenre az A:CM-et hozom fel példának, bár szerintem ez nem elsősorban engem minősít.
6.
6.
Dreadlox
z elég röhejes kifogás lenne ha a Last Of Us végett kaszálták voln el, mert az alapötlet közelsem eredeti, Walking dead, a horribilis Amy és még mondhatnék pár címet ahol pátyolgatni kell az Npc lelkét
5.
5.
Rakottkrumpli
Szerintem az lehetett a gond, hogy a cryengine béna ai-ja betette a lapot ennek a kislányra vigyázós dolognak... kár, pedig maga az ötlet jó.
4.
4.
Teuton
#2: The Last of Crysis?
3.
3.
DON GONDOCS
Adja minden gamerek szentje hogy ebből a projectből legyen még valami installálható játék.
2.
2.
giga321
Visszafog ez még térni szerintem maximum nevet változtatnak rajta. De nem hiszem, hogy nagy sikere lenne.
1.
1.
kanokanor
Kicsit olyan az érzésem mintha azért kaszálták el volna mert nem ütött volna akkorát a grafika.... mint ahogy monda a crytek hogy nekik csakis a grafika számít.. -.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...