GC 2013: Játék készül a Terminátor alapján

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Ugyanaz a cég, amelyik a Rambo-filmeket is feldolgozza, lecsapott a Terminátor-jogokra: már készül is az első adaptáció, amely a hangzatos Terminators: The Video Game címet kapta.

A brit Reef Entertainment bejelentette, hogy megszerezte a Terminátor-filmek első két részének jogait, így több Terminátor-videojátékot is készítene a jövőben. Az első címe Terminators: The Video Game lesz, és bár a PC-re és konzolokra készülő projektről semmit nem tudunk, az első teaser képet már megkaptuk belőle:


A Reef Entertainment közleménye szerint a csapat nagy rajongója a Terminátornak, így óriási lehetőségként tekint a mostanira, miközben maximális alázattal áll hozzá a brandhez: mint mondta, "kiváló minőségű, hiteles és izgalmas" Terminátor-játékot akar letenni az asztalra. A Reef egyébként a Rambo-filmek alapján is játékot fejleszt.

17.
17.
Ecneb
#16: Igazad van, ezért elnézést is kérek.

Viszont a következő negatívumok alapján 1 pontnál többet nem érdemel:

Nulla történet
Csak split-screen co-op van
Rövid, alig négy órás kampány
Lineáris pályatervezés
Repetitív feladatok
Béna karakteranimáció
Buta mesterséges intelligencia
Cselekményhez nem passzoló átvezetők
Szürke beszélgetések, Christian Bale nem szinkronizált
PC-n hibás volt a telepítő

Gamekapocs kritika.
16.
16.
Pharaoh
15#: A saját véleményed kevésbé lekezelően is el lehet mondani szerintem! Egyébként közepes lett szerintem, a közösség szerint és a kritikusok szerint is (IGN: 6.3/10, Gamespot 5.0/10, Metacritic 4.9/10)!
15.
15.
Ecneb
#13: Jó szar ízlésed van, egyik legrosszabb játéknak lett a salvation pontozva, és elég volt csak ránézni, hogy tudja az ember, hogy igen, ez egy rakás szar.
14.
14.
Jinbobo
#13: 6 óra?? Hát hogyan játszottad te:D Normálon végigvinni max 3 óra, de még lehet ez is túlzás. Hardon vittem végig hogy kiplatkózzam, és valamivel több volt mint 3óra, pár perccel néhány haláleset miatt. Normál módba akár 2,5 óra is elég. Te akkor valószínű megálltál minden gyökeret és romot megnézni alaposan.
13.
13.
Huntsman
Jöhet az új terminator game! A Salvation-t is csipáztam! Annak ellenére hogy 6 óra játékideje volt hozta a feelinget. Anno volt valami gixer a kiadásánál igy elég durva volt crackelve elinditani (kb fájlonként kellett összerakni a könyvtárait) :D
12.
12.
ezt a rambo video game-et latta mar valaki? a korai gameplayek alapjan egy eleg gayi produktumnak tunt, es ennek fenyeben nem lehet nagy szam ez a terminators sem...
11.
11.
Yanez
Remélem ezúttal nem fps, hanem tps lesz!
10.
10.
B-Bird
#5: Voltak azért a játéktörténelemben jobb játékok is, amik megkapták a "The Video Game" jelzőt.
9.
9.
B-Bird
#6: Több FPS is volt már a témában...
8.
8.
Faszi
#5: Ezzel csak egyet érteni lehet :D
7.
7.
killer13
Ha ez is olyan lesz mint a Rambo: The video game akkor nincs is mit mondani.
6.
6.
dcba
arrol nincs hir h mit egy anno elkezdett terminator fps-el??Az alpha verziojat le is lehet tolteni igaz eletben nekem nem sikerult maradni par masodpercnel tovabb, de az nekem bejott.Nem lesz akkor abbol semmi?
5.
5.
giga321
Jajj, hagyják már el ezeket a szavakat a cím után hogy The Video Game. Már önmagában -5 pontot levon. Tapasztalataim szerint az ilyen címmel ellátott játékok egyenlőek a híg fossal.
4.
4.
Pharaoh
A Terminator Salvation (video game) nem volt annyira rossz, de megrekedt egy közepes szinten! A Reef Entertainment hozzáértésének hiányában, a Teyon games eddigi produktumait nézve és a designe-ját tekintve elég "gyászra" sikeredett teaser kép alapján, ettől sem várok sokkal többet (sajnos, mivel Terminátor fan vagyok)! Ne legyen igazam!
2.
2.
B-Bird
#1: Fojesz még fiatal biztos, nem ismeri a klasszikus, jó kis Terminator játékokat. :-) (Vagy a magyarok által készített War of the Machines címet, esetleg a legutóbbi Salvation adaptációt, vagy Future Shock, esetleg az Arcade verziót a játéktermekből...)
1.
1.
RangerFox
ŐŐŐ már megbocsássatok de nincs már egy terminátor the video game című szoftver? Meg én úgy tudom hogy sok terminátor játék van. De ebben nem vagyok biztos javítsatok ki ha tévedek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...