GTA V - a speciális és a gyűjtői kiadás tartalma

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 27.
  • Letöltés
Link másolása
A Rockstar Games részletezte a Grand Theft Auto V Special és Collector's Editionjéhez járó letölthető tartalmakat, melyek nem lesznek benne az alapkiadásban. Extra fegyvereket, verdákat, ruhákat és kiegészítőket kapunk.

Azok a játékosok, akik beruháznak a két csomag valamelyikébe, hozzáférést kapnak a DLC-khez, melyek bónusz fegyvereket, ruhákat, kiegészítőket, autókat és sok más finomságot tartalmaznak. Nem beszélve arról, hogy egyedi karakterük lehet a Grand Theft Auto Online-ban is.

Addicionális fegyverek

Függetlenül attól, hogy melyik verzióval játszunk, további fegyvereket vásárolhatunk a helyi Ammu-Nation boltban. A mordályoknak saját testreszabási lehetőségei lesznek, kiegészítőket pakolhatunk rájuk és lecserélhetjük a skinjeiket. Kapunk egy .50-es kaliberű pisztolyt, egy Bullpup Shotgunt, illetve egy brutális közelharcra kihegyezett kalapácsot.

Bónusz ruhák, tetoválások, stb.

Amikor a három főszereplő ellátogat Los Santos vagy Blaine valamelyik üzletébe, alapból húsz százalék kedvezményt kapnak. Emellett speciális cuccokhoz jutnak a gardróbjukban, illetve a boltokban. Minden karakter kap egy ruhát - inget, kapucnis felsőt és kabátot -, speciális hajvágásba ruházhatnak be, egyedi arcszőrzetet és tetoválást választhatnak.

Egyedi karakterek a GTA Online-ban - csak a Collector's Editionben

A szülői gének is befolyásolják a karakterek megjelenését a multiban, Még egyedibbé varázsolhatod hősödet a napi tevékenységek kiválasztásával. A családdal töltött idő, az illegális munka és a sportolás is befolyásolja a kinézetet és a képességeket. A gyűjtői kiadás mellé járó karakterek: Nico Bellic, Claude és Misty a Grand Theft Auto III-ból.

Speciális képesség-boost

A három főszereplő mindegyikének lesznek saját különleges képességei, amiket akkor lehet aktiválni, ha a képességsáv feltöltődött. Michael mesterlövész - speciális kunsztja, hogy az idő bizonyos ideig lelassul körülötte. Franklin képzett sofőr - nála is aktiválhatjuk az időlassítást, így a forgalomban gyorsan tud navigálni. Míg Trevor egy drogos pszichopata - különleges képessége a düh, mellyel dupla sebzést okoz az ellenségnek. A két kiadás tulajdonosai számára a Special Ability-sáv 25 százalékkal gyorsabban töltődik.

Repülős kihívások

Öt izgalmas és egyedi kihívásokat kapunk a repülőgépek botkormánya mögött. Hegyek, sivatagok, óceánok és városok felett repülhetünk nagy sebességgel, nyaktörő mutatványokat bemutatva. A Trialok teljesítésével a pilótaképességeink nőnek - az időeredményeinket a barátainkéval is összehasonlíthatjuk a ranglistán.

Egyedi járművek és garázs

A Collector's Editionben kapunk egy exkluzív garázst, melyben olyan egyedi járműveket tárolhatunk, mint a CarbonRS sportmotor és a Hotknife, ami egy 1930-as évek stílusában készült Hotroad. A Grand Theft Auto Online-ban miénk lesz a Khamelion, egy high-end elektromos sportkocsi.

Amúgy a Gangster névre hallgató kiszivárgott videó megvolt már?

A Grand Theft Auto V szeptember 17-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

40.
40.
ps3
#39: Válaszodat köszönöm!
39.
39.
nukebomb
#38: Mindenféle utánanézés nélkül, szóval mérget nem vennék rá, de úgy vélem, hogy a Spec. kiadásban benne vannak a fent leírt fícsörök, a gyűjtőihez meg jár a baseball sapka, a pénzeszsák meg mittoménmi.
38.
38.
ps3
Sziasztok!Azt azért vázolja már valaki hogy a Spec.Ed. és a Collector's miben is különbözik,vagyis oké Collector-t részleteztétek,de akkor Sepc.Ed.és sima változat közt különbség,Tegyük fel ha a Collector's túl drága,akkor miért éri meg a sima változat helyett a Spec.Ed. megvennie bárkinek is?!
37.
37.
azureknight0715
#36: Online részében nem tom hogy lesz, de single-ben nem fog már elveszni az autód, max annyi hogy ha sokáig nem mész érte akkor elviszik telephelyre azt onnan pénzért kiválthatód, illetve volt olyanról is szó hogy ha felhívsz egy bizonyos személyt akkor megkérheted hogy vigye hozzád a kocsid. Szal erről a Rockstar már gondoskodott. Remélem azon is dolgoztak hogy az npc-k végre normálisan tudjanak vezetni.
34.
34.
kiskenguru
Special Edition-t akartam előrendelni, de az eladó lebeszélt róla mert nem éri meg. Ha már az eladó is ezt mondja nekem, akkor lehet van benne valami...
33.
33.
Vopesz
Ha úgy nézem, hogy a spec edition 10 ezerrel, a collectors meg 25 ezerrel drágább az alapkiadásnál, azt kell mondjam ezek a gyűjtői extrák nem nagyon érik meg.
32.
32.
nukebomb
Csábító, de 40 ezer a Collectors Editionért? Picit túlzás...
30.
30.
TheSection
Lesz majd Season Pass amiben ezeket megkaphatom? Vagy ez majd csak azoknak jár akik a Collectort vették meg?
28.
28.
xinosz
Konzolosok előbb játszák, a PC-sek remélhetőleg kicsit magasabb felbontású textúrákkal ha kijön és mindenki happy lesz!
26.
26.
trion96
25.
25.
DON GONDOCS
Hát ez a gyűjtői kiadás teljesen rendben van, sok extra jár a pénzedért, biztos sokak polcán ott figyel majd, de nekem bőven jó lesz a standard kiadás xboxra
24.
24.
Dreadlox
a kiadásról meg annyit, hogy elég ötletes kis összeállítás, pl Claude és Mistry újradolgozott fejére kiváncsi vagyok:D no meg tudjátok ki kéne bele? Candy Suxx:D
23.
23.
Dreadlox
egy hagyomány nem szakadhat meg, tehát lesz, vita lezárva...
22.
22.
kopic
Ugy van emberek, offoljunk szet nyugodtan minden GTA 5-os hirt, azzal, hogy: "jaj jojjon mar PC-re is" stb....... Szanalmasak vagytok komolyan ! -.-
seggeszkinek igaza van.
21.
21.
strike19
#11: WiiU-ra biztos nem jön.Egy GTA sem volt Nintendo a ChinaTown Wars kivéve.
20.
20.
trion96
Tuti Seggeszki mindjárt beérkezik :D
19.
19.
#18: Ez akomment eléggé "firstbfcommander" szerűre sikeredett. Nem direkt.
18.
18.
Jaj, nemá, hogy a PC-s verzió a téma. Majd megint jön "tudjukki" és telespammolja az oldalt. :\
17.
17.
Dontrip
#14: Azért nem ugyanaz. Különben sem azt mondom, hogy nem jön PC-re. De azért ezt tényként kezelni elég vakmerő dolog a Rockstar esetében.
16.
16.
southbronx
Ha GTA hír jön, akkor a hozzászólások nem szólnak másról csak a PC verzióról, annyira unalmas már!! Majd kijön, ha nem birtok addig várni, bementek egy konzolüzletbe és vesztek egy boxot vagy ps3-at 30 ezerért.
15.
15.
Gamerdavid
Jók ezek a spéci kiadások, csak baromi drágák.
14.
14.
goblinfing
#8: Ezt te se gondoltad komolyan? Ez kb az a szint hogy a KFC minek menjen más országba ha amcsiba elég csirkét esznek a niggák.
13.
13.
SLi
#8: Mikor a 4. rész megjelent 3,6 millió darab kelt el az első nap, ami 310 milliós bevételt jelentett, az első hét végére pedig 500 millióra nőtt a bevétel, ami a legtöbb amit a szórakoztató ipar valaha is produkált, filmeket is beleértve.
Öngól.
12.
12.
KeXxX
Jól hangzik, de nekem az alap kiadás is elég a is 14e fölé rúg. Remélem hogy a multit nem basszák tele fölösleges DLC-kkel, és ha bármire kattintanék egyből a Store-ba dobna be, úgy mint az Uncharted 3-ban.. kár volt tönkre tenni azt is egy csomó fölösleges skinnel...
11.
11.
aordog
Tervbe van vêve a PC és a Wii U verzio is.
Szerintem késöbb PS4- re és One- ra is jön.
Ez az a jäték, ami nem az évenkénti börlehúzäsrol híres.
Van még idejük bejelenteni. Türelem:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...