Összefogtunk: megjelent a PlayIT magazin

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Megjelent a PlayIT magazin, ami nemcsak a decemberi játékvásár hivatalos újságja, de egyúttal a hazai gamer média példátlan összeborulásának gyümölcse is. És van benne nyomtatott Gamekapocs!

Mától kapható a PlayIT magazin, ami a decemberi játékvásár hivatalos újságja. A 164 oldalas lapban az ősz és az ünnepek legfontosabb játékairól olvashatsz, de szó lesz benne a next-gen konzolokról, hardverekről és az e-sportokról is. A részletes tartalom itt található.

Viszont! Ami talán még fontosabb, hogy a magazin a hazai gamer sajtó példátlan összefogásával született meg, baráti módon osztottuk fel a feladatokat, mindenki hozzátette a laphoz a maga kis munkáját, cikkeit. A Gamekapocs mellett részt vett a munkában a GameStar, a Gamer 365, a Gamechannel, a Playdome, az IDDQD, a Játékok.hu és a PC World magazin stábja is, és olyan ismert gamerek is közreműködtek, mint DNA (Esport), Bazsowicz (Esport), Underyx (TF2), Gabu (FIFA, Esport), Bone_DaDDy (COD), Darc1n (Starcraft2, Diablo3, Hearthstone), GaBoO (Stracraft2), tRUStY (WoT), Wizard (LOL), Dunpy (Dota2), Drang (Battlefield).

Ízelítő Zoenn egyik cikkéből

A magazin az újságárusoknál és a budapesti 576-üzletekben mától, a vidékiekben október közepétől kapható. 1495 forintba kerül, és ha most veszed meg a PlayIT-jegyed (vagy a már meglévőt felmutatod), 999 forintért a tiéd lehet. Jó szórakozást hozzá!

19.
19.
Stiw
#18: Pontosan! Az újság illata, a kézzel fogható információ...
18.
18.
Koczka91
Emberek! Nem gyakran jelenik meg ilyen kaliberű újság,ráadásul ez kézzel fogható PAPÍR!!! Nem csoda hogy 1000-1500 Ft-ért adják.Akinek pedig ez nem tetszik az ne nyavalyogjon! Én spec. havi 2K-t sem sajnálok a PC GURU-ra,mert annál semmi sem jobb mint "érezni" az újságot!
17.
17.
EBR2000
Egyet szerintem én is veszek... Bár még meggondolom.
Legalább lenne mit olvassak.
16.
16.
DevilGamer
Egy példányt mindenképp beszerzek.
15.
15.
Stiw
Egy ezresért megéri! Kíváncsi leszek a cikkekre, és jó ötlet volt a magazin! Grat :)
14.
14.
Drazhar
#1: Nem feltétlen halott, mindig lesznek akik jobban szeretik a nyomtatott sajtót. Én is vettem az 576-ot, meg a Konzol Magazint is sokáig, csak amikor árat emeltek + szinte már a lap felében japán/manga/anime buziságok voltak a játékok rovására akkor abbahagytam.

Ezt pedig drágállom ennyiért, de azért köszönjük a belefektetett munkát :)
13.
13.
Ghost26Dave
Jó lesz
12.
12.
dBLOOD
Pontosan egymás melyik testrészére borultatok? :D
11.
11.
fojesz
#9: Ez az akció csak az 576-ban él.
10.
10.
Gamerdavid
Ez tetszik, jó kis vegyes felvágott.
9.
9.
hurkagyurka2
#6 Már van PlayIT jegyem. Minden újságos tudja, hogy ha felmutatom a jegyet, akkor 999-ért adja oda különösebb ellenállás nélkül? :)
8.
8.
Jani379
Hmm, kiváncsi vagyok rá milyen magazint eredményezett ez az összefogás. Biztosan megveszem.
7.
7.
elfdefender
PCGURU benne sincs? Na akkor nem érdekel:)
6.
6.
fojesz
Volt egy kis tévesztés, országszerte az újságárusoknál is megvehető a magazin!
5.
5.
markoci555
én 290-et költök egy hetilapra, több mint elfogadható árnak tartom, és ha már ekkora összeget költenék újságra, biztos nem ezt venném, hanem pluszba hammerworld-öt és így 2 szórakoztató újság még mindig ennek az ára alatt van...
4.
4.
Czigi
Ha megveszem a Pesti 576-ban online postázzák nekem ha épp nem pesten élek?
3.
3.
Scoo
Pedig nem lenne rossz ha havi lenne. Csak persze ne 1500ft-s áron.
2.
2.
Hunner
#1: felületesen olvastam... tehát ez csak a playit-re készül és nem terveztek belőle rendszeres lapot. akkor az előző kommentem visszavonom:)
1.
1.
Hunner
Szuper, de...a nyomtatott sajtó halott, ez nem hinném hogy egy webmagazin hozzászólásai közt kellene tovább magyaráznom. Nem tudom mit szeretnétek elérni vele, remélem sikerül, mert nagy fába vágtátok a fejszéteket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...