Képeken a Dark Souls II

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 15.
  • Képek
Link másolása
Sajnos a korábbi pletykákkal ellentétben nem hoztak Demon's Souls II-t a mai Sony-bejelentések, kárpótlásként tudunk néhány screenshotot mutatni a Dark Souls folytatásából.

Szám szerint huszonegy screenshot landolt a galériánkban a From Software szerepjátékából, amely 2014. március 14-én jelenik majd meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

6.
6.
kristof97
#5: mókának. :D Nekem kb. 10 halál után már nem olyan móka, ha pedig nem jutok túl, akkor uninstall (just like Deamon Souls). A Catherine volt az egyetlen játék, ami élveztem még sko meghalás után is, úgy, hogy párszor kb. agyvérzés körül voltam, mert ott tényleg az én hibám volt, hogy meghaltam, és amikor rájöttem mit hogyan kell, sokkal jobban ment a játék. De egyébként a Drak/Deamon Soulsban a "checkpoint" rendszer miatt ilyen nehéz, mert oké, megölöd nagy nehezen a sok ellenfelet, de egy beszivat, vagy egy picit elrontod, és kezdheted előröl, ami esetenként 10-15 játék (feltéve, ha utána egyből sikerül, amire sztem kicsi az esély).
5.
5.
NinjaNorb
#4: ami szerves részét képezi a mókának :)
3.
3.
hedzsooo
#1: PC-n veszem megint, modokkal igen szép lett (meg játszható :D).

Állítólag ennél a második résznél a PC-s fejlesztésre is alapból ráfekszenek, így már nincs mitől annyira tartani. Aztán jöhetnek a modok ehhez is majd szépen, hogy a játékmenet és a grafika is megfelelően tuti legyen majd PC-n. :)
1.
1.
azureknight0715
Jó lesz, tuti vétel. Am a graffon csiszolhatnának még, mert amúgy sok helyen szép, nincs semmi baja, de például az 5. sor 2. képén meglehetősen ronda.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...