Már 1080p-ben fut PS4-en az Assassin's Creed IV

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 20.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft felhúzta az Assassin's Creed IV: Black Flag felbontását PlayStation 4-en. A minap napvilágot látott patch segítségével Edward Kenway kalandját 900p helyett már 1080p-ben élvezhetjük. Még több ilyet szeretnénk!

Most már teljes mértékben kihasználhatjuk a FullHD tévénk tudását az Assassin's Creed IV: Black Flag PS4-es verziójának segítségével. Már elérhető az tapasz, amely a korábbi 900p-s felbontást 1080p-re cseréli, továbbá egy új típusú élsimításnak is örülhetünk, hogy a fennmaradó recés élek is eltűnjenek.

A Ubisoft Montreal azonnal megkezdte a látvány feljavítását, miután a játék aranylemezre került. Természetesen nem szimpla felskálázásról van szó, a kalózos akciójáték tényleg natív 1080p-ben fut. Az Xbox One-os változatot nem érinti hasonló kezdeményezés, ott továbbra is a 900p a mérvadó.

Emellett a fejlesztők megerősítették, hogy a közeljövőben megjelenő nyitott világú címeikben megoszthatjuk a játékteret más játékosokkal. Elmondásul szerint sokat tanultak a Watch Dogstól, így elképzelhető, hogy a következő Assassin's Creedekben is hasonló közösségi funkcióknak örülhetünk.

28.
28.
lacinho01
ps3-on is csinálhatnának élsimításokat
26.
26.
hedzsooo
Nekem is 1080p-ben fog futni, csak PC-n keresztül, péntektől! :)
24.
24.
felegyi
Alapjárton 1080p-ben kellett volna h fusson az összes NG játék, valahogy olyan ez mintha megveszed egy élvezeti cikk legdurvább modelljét, persze hogy az ami eddig extraként volt jelen az előző modellnél, az itt alap legyen.

A játékok kinézetéről és az optimalizálásról egyenlőre ne vitázzunk, kell az a 2 év mire pislogni tudunk az Exkluzív címeken... naná hogy kell.
15.
15.
Sakee
nyugi, ,majd a szép átlagos magyar spíler odaül a fullHD tv elé és az ajánlott nézési távolságnál kétszer akkora távról nézi a játékot és mondja ,h szép. Nem mintha onnan tökmindegy milyen felbontáson nyomja.....(abból kiindulva,h sokat az m1HD feliratra is azt hiszik,sőt...... hogy HD adást néznek... :D )
14.
14.
crashpipi
#13: Szimplán optimalizálás kérdése. Menni fog. Ki kell ismerni a fejlesztőknek a hardver lehetőségeit, plusz lassan el kell hagyniuk az előző generáció berögződéseit.
Nem utolsó sorban, ezt lassítja, hogy 5-6 platform van jelenleg.
Nem hiába, javul, gyorsul 1-1 játék napok alatt. Próbálkoznak, ismerkednek.
Egy kódsor kigyomlálásával extrém esetben akár 6-8-szoros sebesség növekedés is elérhető.
13.
13.
Gery8922
#10: engem is érdekelne miért nem bírja vagy miért nem húzzák fel azt is 1080 ra
12.
12.
Norbiii
#11: Ugyanebben a cipőben járunk, bár amíg a mai gén legnagyobb címeit nem toltam végig, addig nem is érdekel se az egyik, se a másik, majd olyan 4-5 év múlva. :) Amúgy HD tv-n cseszett jók a játékok, faternál kipróbáltam, majd utána bementem a szobámba, és 3x kisebb tv-n játszottam vele, hát picit más volt, de így is nagyon szép.

Témához:

Ez a sorozat az én érdeklődésemet is felkeltette, és ha nem is lesz lehetőségem a 4-re, majd lesz a 3-ra. :D
11.
11.
kadam960509
Hát mivel nincsen HD TV-m semmilyen formában ezért gondolom engem nem érint a hír. (Nem mintha megengedhetnék magamnak egy XONE-t vagy PS4-et)
6.
6.
crashpipi
Hehe... És még épphogy kijött a vas. :)
5.
5.
karneol81
#4: Jah, de várható volt valahol.
4.
4.
theo9311
Elég gáz, hogy már a generáció legelején kevés a kakaó a Boxban...
3.
3.
Tokodboy
#2: Fejlesztés szempontjából az elsődleges. Először megcsinálják, hogy azon ne akadjon adott látvány mellett, majd ezt kapja meg a többi változat is és ha marad idő akkor lehet tuningolni azokon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...