Pure Pool - jön az első PS4-es billiárd-játék

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Hustle Kingsről elhíresült VooFoo csapata hiánypótló alkotást készít PlayStation 4-re, érkezik az első next-gen billiárd-játék, amely látványos grafikát és bájos csajokat kínál a sportág szerelmeseinek.

A VooFoo billiárd-játékának címe kissé megtévesztő lehet, elvégre nem csupán "tiszta" szimulátort kapunk a pénzünkért, a készítők igyekeznek visszaadni a füstös kiskocsmák játszmáinak hangulatát is. S ebbe még a női partnerrel való flörtölés is belefér.

A fejlesztők elhintették, hogy a fotorealisztikus grafika náluk kiemelten fontos, ráadásul az is elmondható, hogy némi szexuális túlfűtöttség jellemzi a Pure Poolt - legalábbis az első előzetes alapján.

A játék PlayStation 4-re érkezik valamikor a jövőben.

7.
7.
Edgar26
Elég gyengének tűnik minden téren. Egy ilyen játéknál minek kell erőltetni a romantikus(túlfűtött???) részt? Fotorealisztikus mi? Aha
5.
5.
gyerecske
#1: A fifával miért játszanak annyian?
és lehetne még sorolni sok játékot ez alapján
3.
3.
Henry82
Közben eszembe jutott, már nem lehet dohányozni zárt helyen, azaz már nincsenek füstös kocsmák! Így tényleg hiánypótló a játék:)
2.
2.
sTERNKERN
A karakterek rémisztőek, főleg a csaj..
1.
1.
Henry82
Miért is kell billiárdot konzolon (vagy PC-n) játszani, mi akadályozza meg az embert, hogy lemenjen egy "füstös kocsmába" lökni egy párat?! :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...