2015-re csúszik a The Division?

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 7.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint a Ubisoft 2015-re halasztja a The Division megjelenését. Egy névtelen forrás szerint a játék tényleges fejlesztése még alig kezdődött el, csupán az engine van kész. Átverés, vagy van igazságalapja?

A Ubisoft Massive-hez közel álló névtelen forrás szerint idén már nem jelenik meg a The Division. Hivatalos megerősítés még nem érkezett a franciáktól, így az is lehet, hogy kacsa az egész.

Mindenesetre nem ez lenne az első eset: a kiadó több sikervárományosának megjelenését is elhalasztotta az elmúlt hónapokban. Csak néhány példa: Watch Dogs, The Crew, valamint a Rainbow Six: Patriots is teljes átalakítás miatt késik.

A The Division egyik állítólagos fejlesztője azt nyilatkozta a GameReactornak, hogy bár az alkotás motorja már elkészült, a tényleges játék fejlesztése csak alig kezdődött el. A forrás szerint a kitűzött 2014-es megjelenési dátum egyszerűen nevetséges: "Őszinte leszek: soha nem volt róla szó, hogy a The Divisiont kiadjuk ebben az évben. Ez egy nagy projekt, s még nagyon messze a vége..."

A Ubisoft nem kommentálta a szóbeszédeket.

63.
63.
Rakottkrumpli
#60: Ja igen, mert csak akkor lehet jó a játék, ha grafikában lekörözi a többit... Úgy csináltok, mintha azt jelentették volna be, hogy 10 év mulva adják ki, mint a duke nukemet, akkor megérteném a rinyát.
61.
61.
Stiw
#60: Hidd el, 1 ev mulva is komoly konkurencianak fog szamitani. Es - mint ahogy ezt mar elottem tobben is elmondtak- inkabb csusztassak picit, mint kiadjak felkeszen. Be felj, el fognak adni belole par milliot:)
60.
60.
Dízel
Akkor current gen. : )
a lenyeg hogy 1 ev mulva mar nem lesz akkora durranas. csalodas ennyi. Nem is fogom megvenni!!!
58.
58.
Zombiekiller6
Ha ez igaz, akkor bekaphatják, mert már most nagyon várom és nem bírok ki még több, mint 1 évet!
57.
57.
kristof97
#55: De a játék alapból úgy volt először is bejelentve, hogy a konzolok startjához képest kb. 1 évvel. A te logikád szerint akkor már a kövi AC is és ez is "present gen" játékként jelenik meg.Egyébként az aktuális konzolgenerációt nyugodtan nevezheted next-gennek, mert ezt a present gent még csak tőled hallottam. Néha current gennek mondják (akkor meg inkább így mond).
56.
56.
Kougat
Emberek, miért kell azt csinálni, hogy "bannoljátok őt!!!", "ne inkább őt bannoljátok!!!"? Legyünk meg itt békességben, a trollt pedig ne etessük!
55.
55.
Dízel
#50: mert 2015 ben a jelenlegi next gen játékok már nem "next" azaz következő, hanem "presents gen." lesz.... nem tudom érted e. anno next gen volt a xy játék is a ps3 debütnél, de ha az a next gen debüt után jön ki 2 évvel akkor az k.... nem next gen. eszmefuttatás tudom. de ha most jelenne meg atom csúszással a hitman absolution akkor az is next gen lenne mert generáció váltáskor jön ki? nagy f...t.
54.
54.
#51: Kár, hogy nincs szerkesztés gomb. Most jó lenne ide.:(
51.
51.
Giga321 ezt nem veszem magamra, mert nekem is irritálóvagy nekem. Az, hogy azt írtam az neked most mért fáj? Meg amúgy azt arra írtam nem érdekel=nem ffoglalkozók.
50.
50.
Teuton
#41: Már miért ne lenne a Next-Gen közelébe, ha arra jön ki? Vagy te tudsz valamit amit én nem, és 2014 végén bejelentik a NagyonNextGent?
49.
49.
giga321
LionHD-t kéne már törölni. Irritáló. Nem veszi észre a másikat, hogy direkt csinálja és utána benyög egy 12 éves sértődött lány kommentet, hogy " Kész nem foglalkozok veled!". -.-".
48.
48.
REMUX2013
Varjunk meg a hivatalos hirt,addig semmi ertelme itt,trollkodni!!Amugy ha nem lesz kesz ebben az evben,eleg szomoru lenne,de remenykedem hogy az iden valamikor karacsony fele boltokba kerulhet...
47.
47.
jonyjok33r1991
Hát ha igaz a hír akkor szomorú vagyok :(
De én azt mondom hogy inkább tartson tovább a game és legyen normálisan megcsinálva,mint h hamar kiadják és teli legyen hibával mint pl a BF4 :)
Nekem ez a véleményem :)
46.
46.
Josi21
DollSyndrome igazad van, manapság az a menő aki hülye(troll), az én időmbe amikor annyi idős voltam mint te, ezek az egyedek kiközösítve éltek, nem a többiekkel fociztak hanem árokparton gyíkkal játszottak...hüllő gyíkkal...namost azóta eltelt 25 év és a hülyék(trollok) számítógép, tablet, okosf@szom előtt mások idegeivel játszanak. Ennek egy nagy hátránya van, míg régen ilyen esetekben alárúgtunk így ösztökélve jobb belátásra, most semmit sem tehetünk. Bár, ha itt lennél előttem, már valószínű könyörögnél, hogy kint játszhass a gyíkkal. :P

Játékhoz visszakanyarodva, szerintem bőven lesz benne tartalom, Ubi nem arról híres, hogy félkész, 5-6h alatt elintézhető címeket gyárt.
45.
45.
Drazhar
Zseniális. Két címet várok iszonyatosan, az egyik a Watch_Dogs amit fél évvel csúsztattak, a másik ez ami miatt 10 év után újítottam pc-t, erre tessék...
44.
44.
robi009
Kit érdekel ha késnek az ubisoft játékai , legalább nem kutyaszart adnak ki a kezeik közül utobbi 4 évben csak az ubi játékaira voltam hajlandó pénzt költeni és ez nem is fog változni . Ők se tökéletesek , de legalább megéri minden játékuk az árát.
43.
43.
42.
42.
kopic
#35: Istenem ember.... -.- Nem latod, hogy ezt direkt csinalja ?
41.
41.
Dízel
töküket vakargatjak megint ezek a semmirekellők!!!!!!!! mire kijön a game nem hogy nem lesz nagy durranás de még next gen közelbe se lesz! 2015??? normalisak ezek!? na ezért és ilyenek miatt nem veszem meg, már csak azért sem! hazudtak és ennek meglesz a böjtje.
40.
40.
kristof97
#39: Illetve reménykedjünk. :)
39.
39.
DON GONDOCS
Legalább nem egy félkész bugos játékot adnak ki, hanem egy teljesértékű játékot kapunk a pénzünkért.
38.
38.
JackBauer
Én nevetek rajta.:D Trollnak gyenge mondjuk, de valamiért vicces.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...