Európában is megjelenik a Samurai Warriors 4

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 22.
  • Hír
Link másolása
Nem kell irigykednünk a japánokra, hiszen Európában és az Egyesült Államokban is tiszteletét teszi a Samurai Warriors negyedik része. Ráadásul a PS3-as és a PS Vitás verzió mellett kapunk next-gen változatot is.

Japánban már március óta kapható a Samurai Warriors 4 PS3-ra és Vitára, ám a nyugati premiert csak most erősítette meg a Tecmo Koei. Ráadásul a kardozós akciójátékból lesz PS4-es változat is, amely világszerte (a többi verzióval együtt) idén ősszel landol a boltokban.


A játékban több, mint ötven karakter kapott helyet, a történetet Yukimua Sanada perspektívájából ismerhetjük meg, de lesz még egy sztorimód is, amely egy másik harcosra hegyeződik ki.

Mint a Samurai Warriors: Chroniclesben és a Warriors Orochiben, itt is két szereplő nyomul egyszerre, és bármikor válthatunk közöttük. A játékban találunk egy olyan játékmódot, ahol egyedi karaktert is készíthetünk magunknak.

Ezzel együtt a Warriors Orochi 3 Ultimate kiadást kap ősszel, s a PS4-es változat mellett Xbox One-ra is megjelenik.

6.
6.
keiji maeda
#5: oh nem bocsánat :) látom csak az első videó elkerülte a figyelmem :) 1000 bocs
5.
5.
keiji maeda
#3: és jaja itt valami nagyon mellé ment :)
4.
4.
keiji maeda
#2: samurai warriors japán történelmi személyeket dolgozz fell ilyen olyan formában :) a dynasty pedig azthiszem kínai történelmi neveket használ ! egyébként játékmenetre ugyanaz mivel Koei termék mindkettő , viszont a dynasty sokkal több karaktert tartalmaz , igaz hogy feleslegesen mivel minden második szinte ugyanúgy verekszik minimális eltéréssel
3.
3.
simon 555
#2: Oké, már értem.
Srácok kicsit benéztétek, a trailer nem a Samurai Warriors 4-é hanem a Warriors Orochi 3-é :D
2.
2.
simon 555
És akkor most egy kérdés.
Mi a különbség ez és a Dynasty Warriors közt? Mert látok karaktereket ebben, akik a DW-ben is benne voltak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...