E3 2014: Mozgásban az Assassin's Creed: Unity

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 9.
  • Videó
Link másolása
Az Assasin's Creed: Unity a francia forradalom idejébe kalauzolja el az önjelölt orgyilkosokat. A Microsoft konferenciáján bemutatott gameplaybe beleborsódzott a hátunk. Tényleg lesz kooperatív mód!

Ez lesz a valódi újgenerációs Assassin's Creed - ez nem vitás. Mind a hangulat, mind a grafika káprázatos, és igen, a négyfős kooperatív módot is megerősítették a Ubisoft illetékesei, amit élőben demóztak a Microsoft színpadán. Hőseinkkel egy puderes arcú kurafit kell kiiktatnunk, aki erődjébe menekül a nép haragja elől. Az orgyilkosoknak azonban nem jelent különösebb nehézséget a beszivárgás.

Az Assassin's Creed: Unity PC-re, Xbox One-ra és PS4-re érkezik idén ősszel.

13.
13.
DON GONDOCS
Azért reméljük hogy a coopmód nem fog a story rovására menni. Jó ötlet ez a 4 fős coop, működik is, csak legyen valami mozgató rugója az egésznek.
12.
12.
BrendOoN
Tetszik, remélem a gyakorlatban is lopakodás lesz. A grafika sokat fejlődött, jóval szebb, mint a Black Flag.
11.
11.
Mortis
Lopakodás, végre! Erre várunk 8!!! éve. A játék egyébként nagyon sztenderdnek tűnik, a co-op meg gondolom a minimális frissítés megtartása miatt kellett bele, mert fő küldetéseken kívül nem hiszem hogy bármit is hozzáadna az élményhez.
10.
10.
RangerFox
De jó, van új mozgás, fasza gameplay.
9.
9.
eszem
Hát nem tudom, egyik részről tetszik másik részről nagyon nem. Oké AC minden megmászhatóm, de az elején az összedobált torlasz meg se mozdult, olyan statikus mint a fene... a másik az egyik játékos társ hátán a lándzsa, gyerekek azzal, hogy tud ugrálni? Meg kb megint le lehet majd rambózni mindenkit amilyen csodás az AI. Ja és remélem nem olyan lesz az optimalizáció mint a 4. részben. A mai napig nem javították, hogy ne csak egy magot használjon (nem mindenkinél jön elő)...

Bizakodó vagyok, hogy sokat fog még javulni, de Ezio kalandjai óta kicsit mélyrepülésnek érzem a sorozatot.
8.
8.
Azeroth87
Nálam ez az év legjobban várt játéka (ha idén kijön) ez nem is kérdéses!
Szuper hangulata van ennek a korszaknak is!
A grafikát - és, hogy mennyire is next gen - én ebből a videóból sajnos nem tudtam megállapítani, de gondolom, hogy nem lesz rossz ;)

Valószínűleg egyedül vagyok ezzel, de ez a coop mód engem egyáltalán nem izgat... Ellenben jók ezek az új mozdulatok!

(Egyébként meg az jutott eszembe, hogy az sem lepne meg, ha ez az assassin a videóban nő lenne. Olyan más a testalkata, mint amiket eddig megszoktunk - szerintem.)
7.
7.
randall13
Az a Coop a gyarkorlatban úgy fog kinézni, hogy mindenki futkározik össze-vissza mint a mérgezett egér és legyilkolnak mindent ami mozog.
6.
6.
ulikedegs
nagyon bejövős, kíváncsi voltam mit mutatnak belőle, elégedett vagyok :)
4.
4.
giga321
Végre vannak új parkour mozdulatok, de azért nem innék elõre arra hogy a grafika ugyanaz marad 1-2 év múlva. + ez már nem is assassin white ruha. De ez a co-op móka érdekes.
3.
3.
BloodyDeath
Az f@sza!!! Nagyon jónak néz ki. Csak tudnám, hogy miért akadozott be a játék. Remélem mikor ki adják nem lesz benne.
2.
2.
DarkLord
Ennél a tömeg jelenetnél lesz, majd sírás előre látom jó, ha lesz 5-10 fps-e az átlagnak :D Amúgy nagyon jól néz ki, sokkal jobb, mint a Black Flag.
1.
1.
Cristiano
jó lesz nem fog okozni csalódást : )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...