Iskolakezdő Square Enix leárazások

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 24.
  • Akció
Link másolása
A szeptemberi lelkesedést, melyet a csodálatosan érdekfeszítő tanórák, a krétaszagú osztálytermek és az új, firkamentes füzetek és könyvek iránt érzünk, hamar aláaknázzák az olyan kísértések, mint a játékleárazások.

A Square Enix nem könnyíti meg az életét azoknak, akik hajlamosak halogatni a tanulást. Az új akciójuk, mely augusztus 22-től szeptember 3-ig tart, ugyanis remek halmozódó leárazásokat ígér minden már megjelent játékra az iskolakezdéshez.

Bár a kínálatban nem szerepelnek az előrendelések, az új megjelenések, a DLC-k, a zenei tartalmak és az ajándéktárgyak, azért nem járunk majd rosszul, ha mégis vásárlásra adnánk a fejünket. A kizárásban nem szereplő termékek ugyanis - attól függően, hogy egyet, kettőt vagy ennél többet vásárolunk - sorrendben húsz-, harminc-, de akár ötvenszázalékos értékcsökkenést is eredményezhetnek a kasszánál.

Magyarországra sajnos nincs fizikai kiszállítás, így csak a digitális letöltéseket vehetjük igénybe, ami tovább limitálja a lehetőségeinket. Öröm az ürömben, hogy az árak dollárban értendőek, így a megszokott, euróban mért értékekhez képest jóval alacsonyabban juthatunk hozzá a kiválasztott címekhez. Az akciót itt érhetitek el.

11.
11.
Kenian
HA érdekelnek benneteket olcsó játékok,akkor gyertek a facebook csoportomba,amit pont azért csináltam hogy mindig mindenki tudjon a legjobb akciókról :D

https://www.facebook.com/groups/334402573384053/
10.
10.
Extol
Nem értem az összefüggést, miért van leárazás a játékra ha kezdődik az iskola, akkor már nem mindegy? Azért hogy lehessen mivel tölteni a számtech órákat?
9.
9.
kopic
1 hét, és vége a nyári szünetnek.... NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bárcsak most lenne június közepe.:( Annyira hiányzik a suli, mint púp a hátamra.:/
8.
8.
monsu
De jó lenne, ha nekem is az lenne a legnagyobb gondom, hogy kezdődik a suli..:D
4.
4.
RangerFox
3.
3.
Arell
#1: A Square Enix store-ra vonatkozik. Itt találod.
2.
2.
KeXxX
Back to school mi? Az anyádat.. mondjuk ez a 2 év már sétagalopp lesz.
1.
1.
DON GONDOCS
De ez most mire vonatkozik? Store, Steam, Live? Mert storeon és liveon most gta akció van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...