Készül a Super Meat Boy Forever

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A Voyeur for September? Nem tudom, ki mire számított a Team Meat titokzatos projektje kapcsán, de erre talán pont nem: a teaser valójában az új Super Meat Boy-játékhoz kapcsolódott.

A játék címe ugyanis Super Meat Boy Forever, ez pedig az A Voyeur for September anagrammája... Az új cím PC-re, okostelefonokra és tabletekre készül egyébként, és ha minden jól megy, jövőre jelenik meg.

És itt a mobilos változatokon van a hangsúly, ezek ugyanis alapvetően meghatározták a Forever koncepcióját. A Team Meat szerint a munkálatok során az volt a céljuk, hogy ne az eredeti játékot ültessék át az érintőkijelzőkre, inkább a nulláról írjanak valamit, ami jól kezelhető a tapicskolással is, mégis változatlan élményt nyújt.


A Super Meat Boy Forever így lett auto-runner játék, vagyis főhősünk automatikusan szalad előre, nekünk a különböző akadályok leküzdésével kell foglalkozunk. A sztorimód hat fejezetből épül fel, amiben állítólag kétszer annyi boss van, mint az eredeti címben, emellett pedig endless runner játékmódot is kapuk, amiben véletlenszerűen generált pálya, online ranglista és naponta változó kihívások várják a rajongókat.

4.
4.
Matt8888
3.
3.
zsocc-nrg
De örültem mikor megláttam, imádtam az SMB-t de ez... inkább csináltak volna egy teljes értékű második részt. ez a végtelen futkározás tényleg mobilra való.
2.
2.
Cristiano
1.
1.
SkiingOstrich
én jobban örültem volna egy Fez 2 -nek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...