Három ajándékkal indul a vasárnap

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 21.
  • Akció
Link másolása
Ingyen játékokat osztogatnak kora reggel: az Indie Gala a Canyon Caperst ajándékozza el, míg a Bunde Stars a Space Hacket adja ingyen, de még a Magicka: Wizard Wars is kap egy grátisz kiegészítőt. Ki korán kel...

Két ingyenes játékkal is gazdagabbak lehetünk vasárnap reggel. Az IndieGala honlapján a Canyon Capterst szerezhetitek be, mely egy retro platformer rengeteg pályával, játékmóddal és gyűjthető ereklyével.

A termékkulcsot innen szerezhetitek be, de siessetek, mert ütemesen fogy.

A következő cím a Space Hack, ami egy Diablo ihlette, űrben játszódó akció-RPG. A fekete ködben sodródó űrhajón elszabadult elítéltekkel és még idegenekkel is meg kell küzdenünk. A steames szériaszámot e-mailben kérhetitek, erről az oldalról.

Az Indie Game Bundles honlapján is találtok kedvetekre valót, amennyiben a Magicka: Wizard Wars felhasználói vagytok, a játékhoz ugyanis ingyen van a Holy Knights Robe kiegészítő. Itt szedhetitek össze.

A hírért köszönet godachnak!

6.
6.
TheAxySnaker
SpaceHack, az megvan ott porosodik a szekrényben egy 2006-os pc guru melléklet karcos cd-jén :D, amit így a cikk olvastán illene előszednem.
5.
5.
Donoxlee
Canyon Capers nem Capters :P
4.
4.
godach
#3: Pfff, thx. Nem is ismertem ezt a gamet.
3.
3.
anarchoid
#1: akkor ez neked valo :

https://www.pathofexile.com/

veri a d3-at (megvan) olyan skilltree van benne hogy hajad kihullik ha meglatod ;)
2.
2.
markoci555
Kösz, hogy szóltok. De a 9 órát nem érzem korán kelésnek :)
1.
1.
godach
Pont a héten akartam megvenni a Space Hack-et, mert anno kimaradt és olyan diablo hiányom van. Mivel a 2-őt rongyosra játszottam a 3 meg nincs meg, így erre gondoltam, erre tessék :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...