Ingyen multizhatnak a PS4-esek a hétvégén

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 24.
  • Hír
Link másolása
Mivel már a PlayStation 4-en sem ingyenes az online multiplayer, valószínűleg akadnak olyan játékosok, akik nem fizetnek elő a PlayStation Plusra, és inkább lemondanak a többjátékos mókáról. Őket győzködi most a Sony.

Míg a PlayStation 3-on ingyenes volt az online multi, addig a PS4 esetében ezt PlayStation Plus-előfizetéshez köti a Sony, ami természetesen lemorzsolódással jár, hiszen biztosan lesznek olyan játékosok, akik nem hajlandók vállalni ezeket a költségeket a többjátékos móka érdekében.

Ha pedig előfizetési díj van, akkor ingyenes promóhétvégék is, most pénteken például épp indul egy: szeptember 26-án, 9 órától szeptember 29., 10 óráig "kódolatlan" hétvégét tart a Sony, vagyis PlayStation Plus-előfizetés nélkül is hozzá lehet majd férni a multihoz, ki lehet próbálni, milyen a neten játszani a FIFA 15 többjátékos részét, és a Destiny PlayStation Plushoz kötött játékmódjaiba is bele lehet kóstolni. (Igaz, a Destiny-vásárlók amúgy ajándékba kaptak egy hónapnyi PlayStation Plus-előfizetést.)

Fontos megjegyezni, hogy a próbahétvége csak az online multiplayert teszi elérhetővé mindenki számára, a PlayStation Plus további szolgáltatásait (vagyis az ingyen játékokat, a leárazásokat és felhős adattárolást) nem.

56.
56.
bake
#54:vègre egy èrtelmes ember.
55.
55.
Exorcist
Plusz a netcode is sokat számít. Lásd Xbox Live on BF vs COD multi. BF dedikált szervereken fut mégis lagosabb a COD nál.
52.
52.
Exorcist
Gears of War. Hm. Az egy laggenda...
51.
51.
stuie
#50 Igen Neked megéri. Nekem akinek csupán 4-ese van és időnként felnézne multizni nem éri meg. Egyszerűen ez a PSN eröltetése az új Sony konzolon szerintem korai. Az árazása 4 tulajoknak pedig indokolatlan. Megint más lenne a helyzet, ha valami csoda folytán az új konzolom futtatná a Store-ban lévő hármas játékokat :)
50.
50.
Yanez
#49: Most PS4-em is van, és amikor multiban tolom, semmivel nem különb, mint a PS3 esetében. Persze vannak + ficsőrök, de ezt az új konzol javára írom, nem a stabilabb online rendszerhez. Viszont nem volt X360-om, így nem tudok objektív véleményt mondani a dologról. Annyi viszont szent, hogy a legutóbbi Mortal Kombat-on kivül, semmilyen játékkal nem volt gondom multiban, de úgy tudom, ez a game boxon is szarakodott.

Régen ellene voltam ennek a fizetős multinak, de egyre többen számolnak be a pozitívumairól, ezért támogatom! Sajnos én, mint single párti, nem használom ki ennek a lehetőségeit, de vannak játékok, amelyekkel multizok, ám azok a régi rendszerrel is tökéletesen működnének. Vagyis én hiába fizetek? Nem! A multin kivül számomra bőven megéri a Psplus "ingyen" játgékfelhozatala, és nem utolsó sorban a szinte hetente frissülő akciók, ahol gyakran fillérekért lehet megkapni a jobbnál jobb játékokat. PS3-on is ezért fizettem. Amúgy mivel mindhárom (PSV, PS3, PS4) kütyüvel rendelkezek, ezért pláne, hogy megéri! Meg sem tudom számolni mennyit spóroltam már a Psplus-szal, és hála neki, mennyi olyan pazar címet toltam ki, amire amúgy sajnáltam volna a zsét.

Vagyis ez a rendszer minden szempontból tökéletes, úgyhogy (most már belátva) HAJRÁ!
49.
49.
p3ti
#34: Használd mindkettőt, és megtudod - erre mást nem tudok írni. Valószínűleg sokak megvették a PS3mat, használták ameddig lenem cserélték PS4re és teljes mértékbe megelégedtek azzal amit kaptak. Viszont aki esetleg belekóstolt a Live -ba, vagy a box multijába és azokba a játékokra amik erre épültek (halo, gears főleg) azok utána pontosan tudták hogy mennyivel másabb a 2 rendszer. Vagy 50 olyan alkalom volt hogy PS3mon játszottunk valamivel és Xboxon chateltünk közben...és még így is volt hogy ok nélkül ledobált a játék.
48.
48.
p3ti
#33: Kedves Norbi - azzal hogy valamivel nem értesz egyet az egy dolog, viszont ha nem is értesz hozzá az a másik dolog.
Az a fajta multi amivel te játszol, az egy alap multiplayer ahol becsatlakozol, és mások ellen nyomulsz. Viszont most vegyük a PS4et és az Xbox One -t, ahol Cross chat, team chat működik, ezen kívül nem mindegy hogy milyen minőségű szerverre fogsz felcsatlakozni pl. egy FPSnél. Az MSnél a LIVE működik az Xbox classic óta, és a beszedett pénzből lényegesen stabilabb a rendszerük mint bármelyik más konzolé. Nem hiába húztak fel nemtudom hány szerverparkot világszerte kb. 300K szerverrel, aminek a költsége tudtommal 700 millió dollárba fájt. Nem tudod összehasonlítani a Wii U casual játékait pl. egy Titanfall -al, vagy akár a CODal sem.

Én igenis támogatom hogy a beszedett pénzt arra használja fel a Sony hogy stabilabban és biztonságosabban működjön a PSN. Ami a PS3nál működött, az már akkor sz*r volt mikor megjelent a gép, nemhogy azt folytassák a PS4nél is. Sokak szerint jobb volt a PS3 felhozatala, és a játékosok is jobban szerették a Sony exclusive címeit, viszont nem hiába csak Singleplayerre erős játékokat fejlesztettek...
47.
47.
shatterhand
bontsuk le az eves elofizetest mindjart tizedmasodpercre es akk ingyen lesz. Ha ennyire egyszeru akkor adjon mindenki 1forintot az orszagban azt hali.
Ez a XYezer osszeg akkor fáj amikor epp vehetne az ember vmi jo jatekot de a baszos eves dijara kell kolteni mert megint eltelt egy ev.
Ps3-on ingyen volt. Nem tudom mennyire volt fapados a livehoz kepest de siman megerte megsporolni azt a tobb tizezret csak azert hogy multizzak. Marpedig azt vegig es nagyon sokat toltuk. Es jo volt.
46.
46.
Intricate
Mennyi az eves elofizu? Ha jol tudom durvan 10-12 ezer. Nem tudom otthon mennyi itt nekem 30£. Ezt egy hetvegen eliszod, pizzazod, mozizod, cigized, parkolod, ne adj isten spangli...A tobbi kis hulyesegrol nem is beszelve amire eszrevetlenul kolt az ember... 12000-el szamolva, napi 32-33Ft. Es emelett havi ingyen jatekokat ad, bar ami igaz, nem valami fenyes a felhozatal, egyenlore. De a masik opcio, akkor veszed meg mikor tenyleg aktivan tolod a jatekot, es akkor nem eveset veszel meg, hanem havit, ha nagyon zavar az egyben 10-12K. Szerintem teljesen rendben van ez a modell.
45.
45.
eldergirl
#44: :D nem baj ugy kell ^.^ én köszönöm hogy leirtad sok türelmet kivánok nekes és minden hasonló meglátásúnak ;)
44.
44.
PaprikaJancsi
#42: Mellesleg én olyan vagyok, mint itt. Leírom a véleményem, vagy valakinek igazat adok, és ha van kedvem a vitában részt venni akkor részt veszek, ha nem akkor nem. Én senkinek sem szólok be elsőnek, mert vitát indítani utálok, ha már van egy veszekedés, akkor van, hogy szívesen csatlakozok, de csak akkor, ha van olyan akinek azonos a véleménye velem.
Ezt igazából nem tudom miért írtam le, de mindegy :D
42.
42.
eldergirl
Tudjátok az ilyen témával kapcsolatosan a másik véleményének lehurrogása, személyiségének trágár kiosztása stb... mindig eltünödöm ha "arcosokat" és "okoskákat" olvasok h vajon személyesen is ilyen bátor es kötekedö emberek lehetnek? O.o
41.
41.
PaprikaJancsi
#40: Torpex mellesleg nem akarok vitát nyitni előrre szólok, úgy sem jutnánk semmire a veszekedéssel.
40.
40.
PaprikaJancsi
#37: Ilyenekkel nem kell törődni, mert azt se tudja, hogy fiú-e vagy lány. Feljön ide a Gamekapocsra, hogy megmutassa, hogy ő a jani ( torpex kedvért, a jani kifejezéssel azt szeretném mondani, azt hiszed, hogy te vagy a legkeményebb és legmenőbb ). Kb. nem is értem, hogy mi miatt küldött el téged a francba :D
38.
38.
PaprikaJancsi
Aki Ps4-en vette a Destinyt az kapott egy hónap psplust ingyen ? Az szép. Én one-on kaptam hozzá egy papert, hogy vegyem meg a season passt :D
34.
34.
Yanez
#32: +1
Ha ez segít abban, hogy jobb és stabilabb legyen a multi, akkor nagyon megéri, főleg, hogy fillérekbe kerül. Amit viszont nem értek, hogy mivel jobb? Idestova 8 éve van PS3-am, de soha nem volt még komoly problémám a multival, igaz nem is vagyok valami nagy multi-player!
33.
33.
Norbiii
#32: Nem akarlak megbántani Peti, de ezzel az érveléssel nem értek egyet, és unszimpatikus...bocs!

Például: Wii U-n van a Mario Kart 8, amin szoktam multizni. Be is b@szna, ha ezt ahhoz kötnék, hogy előfizetek-e vagy sem. Egy Ps4 drága, a játékok szintén drágák, meg még ez is, többet nem is kell mondanom.
32.
32.
p3ti
Édes istenem...ekkora rinyálást amit lenyomnak a szaros előfizetésért. Bontsátok már le havi szintre pls.... ezen kívül ÉPP ideje volt hogy fizetősé tegyék a PSN -t is, mert egy nagy halom fos volt a livehoz képest. És igenis jól tették hogy a beszedett összegett végre a multiplayerre is koncentrálnak - aki ezt nem érti meg vagy drágálja annak nem ez a megfelelő hobbi
29.
29.
xSHx
Én viccen kívűl 3000ft ért vettem killzone sf t, haver 9000ért promós destinyt. Usa store on 60$ egy game kb 14000ft. Ezt haverral felesbe tudjuk venni, mert van ilyen lehetőség is! (Aki esetleg nem tudná...) Így 7000ft/premier game. Ez sok? A psn+ os tagok több kedvezményt is kapnak. Pl most vettem meg a Tomb Raidert 18$ ért, 61$ ért BF4+Prémium... uh nincs itt para.

Amit nem értek. Megy a sírás, h szar a psn a live hoz képest, és még fizetős is lett. A live mióta van fizetős és az normális. Értitek a párhuzamot? Mitől lenne jóbb és zárkózna fel a livehoz, ha nem attól, h fizetősnek kellett lennie. Ez van sajna. Ezzel számolni kell. Akinek nem tetszik ne vegye meg.
28.
28.
#21 hat haver, te vagy eltevedve, legutobb 13-ert adtam tul a destinymen, elotte 10-ert vittek a last of ust, de mar van jatek 8-ert, 9-ert, ha erdekel miutan kijatszottam, viheted a metro reduxot 8-ert :-) amugy hardverapro, olx jofogas, boltokban csere, stb.
27.
27.
shatterhand
#24: Bas..od ps3on is ingyen van a multi, ha már prevgen szintről beszélünk :)
(és ott még a választék is nagyobb, ha online akciót keresel)
26.
26.
JackBauer
25.
25.
Blueberry
Szatyorba ;) nem tudom h mi olyan kielégítő a ps4-be :( semmi olyan játék nincs rá ami miatt megérné az árát :( talán a gta5+az milyen már hogy "fizess a multi-ért"? Akk csomó játék játszhatatlan lesz Psplus nélkül?
24.
24.
aordog
Supergamer ..nézzétek meg !
Platinumshop...nézzétek meg!

Más: Valaki tolja a Wiiu Splintell-t?
Nyomhatnánk coop-ban :)
Ja...ingyen van a multi:)
22.
22.
Szelenas
#21: Hát ember nem tudom te mit csinálsz. Boltban releaskor új AAA igen 18k, de nagyon sok már kijött gamet lehet szerezni 10 alatt aprón. Volt már használt, meg bontatlan is. Csak ügyesen kell keresni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...