Orgyilkosvadászat az Assassin’s Creed: Rogue-ban

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 14.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi PC-s bejelentés mellé egy hosszabb gameplay érkezett az Assassin’s Creed: Rogue-ról. Miután Shay kilépett az orgyilkosoktól, a korábbi cimborái lettek a legfőbb ellenségei. Lássuk, miként harcol ellenük!

Shay párfordulása talán az egyik legérdekesebb dolog, ami az Assassin's Creed univerzumában megtörténhet. A játékban ezúttal a templomosok kötelékében ténykedünk, meghódítjuk a jégtáblákkal tarkított északi tengereket és jó pár orgyilkost hányunk kardélre. Most elkísérjük hősünket egy vadászatra.

Az Assassin’s Creed: Rogue november 13-án landol PS3-on és Xbox 360-on, majd 2015 elején PC-n is.

14.
14.
#10: +Csak New York ugyan az. A többi helyszín új. Azok amiket felsoroltál, azok nem számítanak semminek.
13.
13.
#10: Itt a történeten lesz a hangsúly.
12.
12.
Blueberry
Igen,jól látod ;) de ez már kilett tárgyalva
11.
11.
lolman598
4:00-nál jól láttam,hogy Haytham Kenway áll a kormány bal oldalán?
10.
10.
Blackhard89
#9: Azért volt változás kis dolgok de voltak AC2- ACB jobb harcrendszer dárdák kardok dobása parancsra ölés vagy lenyilazás + más helyszín stb.. ACB- ACR hook blade :D :D bombák keverése stb egészen más helyszín. de itt ugyanaz minden annyi hogy a nagy része egy havas területen játszódik. De szinte ugyan az minden. Meg valaki árulja már el nekem hogy mi értelme annak hogy a puskából lövöm ki a füst, gáz, gránátot ?? Na mindegy .. lehetséges hogy én ezt a részt kihagyom
9.
9.
#8: AC2, ACB és ACR is ugyan az volt és mégis mindenki imádta az ACBt.
8.
8.
Blackhard89
Pofátlanul ugyan az mint a Black Flag mozgás, grafika, stb... még a bug is szemét pénz lehúzás az egész
7.
7.
Gamerdavid
Nyúzott rókabőr szagot érzek, gyanítom nem elsőre.
6.
6.
kristof97
Kár, hogy az összes assassin ilyen AC-s miniboss szinten van csak. Azért elviseltem volna, ha csendben követnének és vadásznának rád, nem csak te rájuk. És tényleg fenyegetőek lennének, és nem lehetne megölni őket egy háztetőről rá ugrós leszúrással. De így legalább nem kellett sokat dolgozni a játékkal. Üröm az ürömben, hogy az Unityben azért érződik valami befektetett munka is. De a gyengébb PC és előző generációs konzol tulajoknak ez elég sovány vigasz.
5.
5.
mephi
Rókabőr... azért jó érzéssel tölt el, hogy még mindig rengeteg szénaboglya van a játékban.
4.
4.
KeXxX
Van egy olyan érzésem, hogy mintha ezt már végigjátszottam volna 1x, csak akkor Black Flag volt a neve. De viszont kéne egy Assassin játék konzolra..
3.
3.
NoRush
Legalább néhány animációt cseréltek volna le.
2.
2.
Így van. Csak ha nem így lenne, az egyszerűen nem lenne AC. Futni a többi elől, tudva hogy úgyis elkapnak, az nem poén. Márpedig az alap templar sajna ilyen szinten van. Aki nem, az meg kvázi assassin, lásd Shay vagy Haytham. Köztes állapotot meg úgyse vállal be az Ubi, mert az "visszafejlődés" lenne.

Szerintem amúgy várjunk azzal a 2015 elejével...késhet még ez PC-n többet is. :) De legalább most nem kamuzták be az elején, hogy a többivel együtt jön.
1.
1.
Drazhar
Akkor lett volna érdekes, ha templomosként egy alapvetően más harcstílust képviselne. De mivel ex-assassinról van szó, ezért a puskán kívül kb nulla újdonságot csinál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...