Mobilokra is elérhető az Oddworld: Stranger's Wrath

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Derült égből villámcsapásként kaptuk a hírt az Oddworld Inhabitantstól, hogy immáron a mobilokat is bevette az Oddworld: Stranger's Wrath, az eredetileg 2005-ben megjelent klasszikus Xbox-játék. Nosztalgiázásra tökéletes!

Az Oddworld: Stranger's Wrath eredileg 2005-ben látott napvilágot az első Xboxon az Electronic Arts jóvoltából.  Az alkotás több ponton szakított a sorozat korábbi címeivel, hiszen a platformerből egy csapásra belső, illetve külső nézetű akció-kalandjátékká avanzsált. Főhősünk a Strangernek nevezett fejvadász, aki vadnyugati környezetben keríti elő a gonosztevőket - élve, vagy halva.

A fejlesztők a Twitteren jelentették be a mobilos verziót, amely átdolgozott kezelőfelülettel landolt az App Store-ban, iPhone 4S, iPad 2, iPad Mini, egy ötödik generációs iPod Touch vagy ezeknél újabb eszközök birtokában bárki megvásárolhatja. Természetesen a gamepad-támogatásról, ranglistáról és achievementekről sem kell lemondanunk.

Az androidos változat jelenleg fejlesztés alatt áll, napra pontos megjelenési dátummal még nem szolgálhatunk.

4.
4.
Extol
Gondolom nem a HD-ról van szó
3.
3.
RangerFox
Szerintem az egyik legjobb játék lett... HD verzió Vitán.
2.
2.
Rassyel
turleysqt -Teljesen egyetértek.Bár ez a rész nekem kimaradt,mert visszatértem a PC-hez.
1.
1.
turleysqt
Számomra nagy csalódás volt ez a rész anno, és továbbra is azt gondolom h erre a platformra Valiant hearts fajta játékok valóak, élvezhetőség és kezelhetőség szempontjából is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...