Traileren a jövő évi Naruto-játék

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 22.
  • Videó
Link másolása
Két screenshot társaságában érkezett meg a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 első előzetese. A jövőre megjelenő játékból közel három percet láthatunk most, zúzós darabbal van dolgunk.

Jövőre sem maradunk Naruto-játék nélkül: a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 egy héttel ezelőtt mutatkozott be, és azóta folyamatosan csurran-cseppen róla valami látnivaló vagy apró információ. Habár egy gameplay videót már láthattunk az anyagból, ezúttal kaptunk egy hivatalos trailert is, továbbá két screenshotot is megnézhetünk. A játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.


10.
10.
Zombiekiller6
Eszement jól néz ki. A karakterek mimikája, ruhájuk mozgása, szakadása, a rombolhatóság és ám blokk sokkal látványosabb plusz megint lesz sztori és még epicebb lesz a quick time event-es részeknél! Nagyon várom már csak legyen benne jó sok karakter és a sztorit jobban ültessék át, mint az előző részekben és akkor én már boldog tulajdonosa leszek ennek a játéknak :)
9.
9.
Norbi-wan
#8: Van benne egy világ ahol szabadon mászkálhatsz, de ha megküzdesz valakivel akkor a harc végéig az adott pályán kell maradnod.

+ a versus módban csak az utóbbi van.
8.
8.
stuie
Kérlek informáljatok.. nagyon szeretem a narutot, végig követtem a mangát elejétől a végéig. A játékok sajnos kimaradtak.

Ez ilyen tekken szerű verekedős játék, vagy lehet benne mászkálni is?
7.
7.
TheDeathFlash
Végre kapunk mi is egy narutot nem csak a last genesek mint az elöző narutonál,a manga vége egy ocsmány poénos vicc,de a paines csatáig egész jó kis anime,a játék meg hetekig leköti az embert :)
6.
6.
AmreyP
Én mindig is egy RPG várok ebből,ahol elejen letrehozhatnal valakit,kivalasztanad milyen elemeket uralhat és fokozatosan tanulnad jutsukat,lenne fo es mellekkuldetesek mig vegul felnone karaktered.Adott egy fasza sztori de nem is ertem miert csak bunyo 1-2 spec jutsuval minden szereplovel :/
5.
5.
Egyetértek! Eléggé hasonlít az összes játék, de minden új verzióban van valami! :D És a fanok, mint én nem unják meg olyan hamar.
4.
4.
giga321
Tényleg sokkal élethűbb lett mindenki benne. Teljesen animés élmény. Habár már utálom a Narutót már, de ez a game kötelező lesz. Jó kis bunyós.
3.
3.
kazuma1989
Azabaj ezekkel a naruto játèkokkal hogy egy kaptafa az egèsz..játèk mehanikailag ugyanolyan mind.Viszont annó az ubisoftos rèszek királyak voltak!
2.
2.
ulikedegs
irigylem a naruto fanokat, kár hogy a dragon ball játékokat nem tudják ilyen minőségben csinálni... :(
1.
1.
Ez nagyon jó! :D Kár, hogy csak "next gen"-re jön. :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...