The Division - ilyen lesz a kompetitív multi

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 1.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft Massive legfrissebb podcastjében a fejlesztők elhintettek pár érdekességet a The Division PvP-jéről. A össznépi lövöldözés a Dark Zones névre keresztelt arénákban zajlik majd, hasonlóan a Destiny Crucible-jéhez.

A The Divisionben elszeparált arénákban, úgynevezett Dark Zone-okban csaphatnak össze egymás ellen a játékosok. Ezek a zónák függetlenek lesznek a fő kampánytól, kimondottan a PvP-re hegyeződnek ki. Ha a játékos meghal, bizonyos elemeket elveszít majd. A posztapokaliptikus lövölde direktora, Ryan Barnard szerint a multi eltér majd a rivális alkotásokban látottaktól.

Néhány multis közösség ellenséges lesz, de találunk barátságos kompániákat is. A Dark Zone-okat úgy tervezték meg, hogy a csapatok többször visszatérjenek egy-egy helyszínre. Amikor belépünk egy ilyen arénába, folyamatos fenyegetéssel kell szembenéznünk, bár az itt felmarkolható itemek miatt érdemes kockáztatni.

A játékban találunk Social Hubot is, hasonlóan a Destiny Towerjéhez, ahol a játékosok összegyűlnek, beszélgetnek, tervezgetnek és kereskedhetnek az NPC-kkel. A The Division kampánya végigjátszható kooperatív módban is, de csak a játékos által meginvitált partnerekkel.

A készítők a podcastben elárulták, hogy a The Division kezdetben teljesen más játéknak indult, de aztán a Ubisoft vezetőségének nyomására más irányba indultak el.

A The Division még idén megjelenik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Elképzelhető, hogy hamarosan már az alfatesztnek örülhetünk.

22.
22.
_Tappancs_
Vége ennek a játéknak... Más irány(mi nem akartuk)..... Grafikai butítás szinte borítékolható, ahogy az egyszerűsítés is.. :D Kár.. Bár nem bánnám ha tévednék, mert ez tök jónak tűnt kezdetben. :)
21.
21.
Blueberry
Persze pityu ;) még azért fizessek hogy a bughalmazban multy-zhassak :o előbb váltok x1-re
20.
20.
Dark_Temptation
rakás szar lesz ahogy a watch dogs is... csak ne legyen igazam... kérlek istenem....
19.
19.
crytek
Kár hogy értelmes single nem lesz benne :(
17.
17.
Shannaro
#15: Mert a Unity-t könnyebb kiejteni mint hogy Foxskin.

#14: Nekem az nem tetszik, hogy az Ubi vezetősége nyomást gyakorolt rájuk. Ezért gondolom én azt, hogy az eddig "bevált" játékok sémájára készítik ezt is, ami nem feltétlenül rossz, de kétkedésre adhat okot.
15.
15.
Chester0211
#14: Legyen igazad, egyébként az unity klisék tengere volt nulla story bug áradat.. Nem is értem egyébként miért nem AC rókabőr lett a címe. De viccet félre téve én remélem a legjobban hogy nem bayszák el.. :-)
14.
14.
simon 555
#13: Azért mert a legutóbbi AC szar volt, nem jelenti azt, hogy minden elkövetkező játékuk is az lesz... Unityvel is inkább teljesítmény gondok vannak meg bug problémák minthogy maga a játékmenet lenne szar.
Arról nem is beszélve, hogy minden játékukat más csapat készíti. FC4 pl rohadt jó lett.
13.
13.
Chester0211
Meg mondjam mi van. Az hogy ki van számolva minden az ubisoftnál. Ezt úgy értem hogy nem fogják magukat megerőltettni hogy kiadjanak egy jó játékot, méghozzá azért nem mert még így is az egekben vannak az eladásaik, miért ölnének plusz munkát bele ha a barom 80% így is megveszi hazaviszi és agyon szopja. Nekik a profit a lényeg és az megvan. Szóval ameddig nem lesz veszteséges a szar árulása folytatni fogják. Érdekes még az elején mindent ki tudtak adni vidzonylag normálisan. Ezzen nem kell agyalni szar lesz.
12.
12.
Falcon
semmi konkrétumot nem mondanak hányan leszünk pályán egyszerre a multiban ?
11.
11.
P3rko
"A készítők a podcastben elárulták, hogy a The Division kezdetben teljesen más játéknak indult, de aztán a Ubisoft vezetőségének nyomására más irányba indultak el."

Ez a hajó is elúszott..
Bizodalmam nincs már bennük, de remélem pozitívan fogok csalódni a végtermékben.
10.
10.
Drraco
#8: Már most mentegetőznek a végeredmény miatt, vajon mi lesz később? Félő, hogy sírás lesz a vége, nem nevetés.
9.
9.
Drazhar
#8: +1
ez most számomra sem épp azt jelenti, hogy ez jó hír. köcsög ubisoft....
8.
8.
biohazard rex
"A készítők a podcastben elárulták, hogy a The Division kezdetben teljesen más játéknak indult, de aztán a Ubisoft vezetőségének nyomására más irányba indultak el."
Most sírjak vagy nevessek?
7.
7.
Lacek896
Én már nem bízok az Ubisoft-ban. PC-n játszom szóval az Uplay szerverekből többet nem kérek. One day crash, elveszett mentések, folyamat akadozó szolgáltatás, plussz még kitudja miről nem hazudnak. Teszteljen bétát 60 euróért az akinek három anyja van.
4.
4.
simon 555
Tehát ha jól értem ezek a dark zonek nem csak sima pvp menetek lesznek hanem olyan területek mint minden máa csak itt megtámadhatnak mások?
Ez így alapvetően tetszik, de az nem annyira, hogy az alap területeken csak meghívottakkal lehet majd játszani. Jobb lenne ha ott is találkozhatnánk másokkal csak nem támadhatnának meg.
Már rég várok egy WoW szerű mmo-t real time harcrendszerrel modern városban, ez nem lesz az ezek szerint...
3.
3.
medson
Kíváncsi leszek tényleg így fog a kinézni a végleges produktum.
2.
2.
Stranger
Most komolyan a Destiny Towerjét kell elővenni? Zárt dungeon rendszerű MMO-kban már 100 éve csak város/városokban lehet összegyűlni. De úgy látszik most ez a nagy nextgen élmény. Az a szomorú, hogy valaki tényleg elhiszi, hogy milyen fantasztikus újdonság ez a (még el is nevezte a marketing gépezet) "shared-world" játékmód.
1.
1.
HerodPK
" A The Destiny kampánya végigjátszható kooperatív módban is" Szerintem itt a The Divisionra gondoltál/ a destinyt már ismerjuk. amugy város játék! PS4
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...