Idén már nem lesz Wii U-s The Legend of Zelda

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 28.
  • Csúszás
Link másolása
Mégsem jelenik meg 2015-ben a Wii U-s The Legend of Zelda, ráadásul a Nintendo várva-várt nagyágyúja a júniusi E3-at is kihagyja. Ez kétségtelenül rossz hír a rajongók számára, de legalább perfekt játékot kapnak 2016-ban.

A széria producere, Eiji Aonuma megerősítette, hogy a Wii U-s The Legend of Zelda csúszni fog, az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg 2015-ben. Az úriember szerint nemrégiben "egy csomó új lehetőséget" fedeztek fel a fejlesztés során, amiket mindenképpen be szeretnének építeni a nyitott világú játékba.

Aonuma bocsánatot kért azoktól rajongóktól, akik az év végére várták az új Zeldát. A Nintendo kiemelt célja, hogy a legjobb és legteljesebb játékot készítsék el. A türelem bizonyára meghozza a gyümölcsét.

Emellett a Nintendo Twitter-csatornája szerint a Wii U-s The Legend of Zelda kihagyja a júniusi E3-at is, azaz a kiállításon nem látunk belőle semmit. Szomorú.

8.
8.
Csoki80
Addig kipörgetem a maradék játékokat boxon és beszerzek egy U-t :-)
7.
7.
tardisen98
Ha jobban belegondolok, még időelőtt kiderül, hogy az összes lehetőséget nem lehet kihasználni Blu-Ray-en.
6.
6.
tardisen98
Legalább lesz időm beszerezni egy Wii U-t.
5.
5.
bema695
#3: Nyilván van ütemtervük, az lenne érdekes, ha nem lenne :D
4.
4.
aordog
Azért nem gond, mert számomra a Zelda játékok magasan a legjobb minôséget képviselik a kategoriájában. Amikor egy új Zelda játékot kezdek el, akkor tudom, hogy egy olyan élménnyel leszek gazdagabb, ami majd az egész életemben megmarad.
Rengeteg játék nyújt nagyszerû élményt, de maradandót csak egy pár...
Ezért írtam, hogy nem gond. Tudom, hogy megint lesznek dungeonok, szívkeresés, hatalmas Bossok és egy csodálatos világ, amit nekem kell majd felfedezni. Tudom, hogy majd elakadok, de magam jövök rá minden puzzle-re és úgy fogok örülni, mint egy 5 éves.
Ezt nem lehet sürgetni és nem is kell! Ez több, mint egy játék...ez egy mese, mint minden része, amiben Te vagy a fôszereplô és a rendezô is 1-ben!
3.
3.
Blueberry
Hogy ne volna gond ha a legjobbak közt van? Amúgy érdekes hogy már most (márciusban) tudják hogy nem lesz
2.
2.
aordog
Semmi gond...számomra a Zelda a legjobb játékok között van. Addig mással játszok.:)
1.
1.
SzDavid99
Pedig nemrég még azt nyilatkozták, hogy biztos megjelenik ebben az évben. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...