Kiszivárgott infók a Red Dead Redemption 2-ről

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 7.
  • Pletyka
Link másolása
Egy ex-Rockstar alkalmazott kitálalt a Redditen és néhány érdekességet osztott meg velünk a Red Dead Redemption 2-ről. A folytatás állítólag a Legends of the West alcímet kapta és már a júniusi E3-on leleplezik.

Az AnonDN1978 nevű felhasználó egykori Rockstar-alkalmazottnak vallja magát és most elárult pár részletet a Red Dead Redemption állítólagos folytatásáról. Masszív pletykáról van szó, a valóságtartalma kérdéses, mindenesetre érdemes megosztani.

A folytatás voltaképpen egy előzményjáték és Red Dead Redemption 2: Legends of the West címen fut. A vadnyugati akciójáték Xbox One-ra és PS4-re készül, a konzolos változatok után egy hónappal kapjuk meg a PC-s verziót.

A Legends of the West ugyanazon a területen játszódik, mint az elődje, ám 12 évvel korábban. Hasonlóan a GTA V-höz, itt is három játszható karaktert kapunk, melyek közül kettő az eredeti játékból ismerős, míg egyikük teljesen új szereplő lesz.

A két főszereplőt Irishnek és Sethnek hívják. Előbbi egy ír származású fickó, aki 15 évesen költözött Amerikába. Seth pedig Kansas Cityből származik és egy banknál dolgozik azért, hogy annyi pénzt tegyen félre, amiből vehet egy házat a texasi Tumbleweed városában. Ám sorsa nem így alakul: elveszíti feleségét, gyermekeit, otthonát és megtakarításait is.

A harmadik karakter hasonló lesz a GTA V-féle multis karakterünkhöz, azaz nulláról kell őt megalkotnunk. Kiválaszthatjuk ruháját, lovát, beleértve a csizmáját, a kesztyűjét és a kalapját is. A karakterszerkesztő elég részletes lesz.

A lovakból is többféle létezik, és a derék hátas jószágokat is testre szabhatjuk, kitérve a nyeregre is (amely tárolóként szolgál). Ezenkívül vásárolhatunk saját házat, amit kedvünkre berendezhetünk.

A kampányban csak Irisht és Sethet irányítjuk, noha a harmadik karakterünk is szerepet kap benne, de csak a mellékküldetések során és a free roam játékmódban. A játékban találkozunk majd a fiatal Bonny Macfarlane-nel és John Marstonnal is, aki még javában a bandájával járja a vidéket.

Apropó, bandák! A Read Dead Redemption 2-ben egy új bandarendszer is debütál majd. Csatlakozhatunk különféle rablóbandákhoz, vagy a városi rendfenntartó egységekhez is. Boltokat, bankokat, postakocsikat és vonatokat rabolhatunk ki, ezen kívül behívhatjuk majd barátainkat (2-8 játékost) a single missziókba is. Természetesen a GTA Online-féle multiplayer sem hiányozhat a játékból.

A szivárogtató szerint a fejlesztők már a Bully 2-n is dolgoznak, de a játékról nincsen konkrét információja.

A Rockstar Games a júniusi E3-on leplezheti le a RDR2-t, addig fogyasszátok némi sóval az itt leírtakat. 

43.
43.
Doc.
Rém kreatív egy alcím, meg ezt a 3. karaktert se tudom hova tenni, ha meg 2. rész akkor miért előzmény?
41.
41.
Yanez
#40: Ezt én is alátámasztom!
37.
37.
Simsfan
"Nekem ps3-on sem,csak nagy a szájuk a pc-seknek,mikor játszani se tudnak vele. Komolyan,hol tartunk?"

Valami felmérést végeztél SPSS-el, vagy már megint a levegőbe böfögtél valamit, mert Te vagy a világ közepe és magadból indulsz ki? ('nekem'='általánosan mindenkinek)
36.
36.
Dreadlox
Elég csak beleszagolni a kommentekbe, de látom itt már megvolt a kellő flamewarXD Btw valahogy a Just Cause 3 mellett nem tud felvillanyozni:D
31.
31.
"addig fogyasszátok némi sóval "

Klaudy Kinga, a magyar fordítástechnika édesanyja besírna ezen. Ez ugyanis a "take sg with a pinch of salt" (ne vedd készpénznek, fenntartásokkal fogadd stb.) tükörfordítása lenne, aminek magyarul az ég világon semmi értelme, kedves zoenn.

29.
29.
DON GONDOCS
Minek foglalkoztok seggeszkivel? Akinek van konzolja és egy jó gépe nem ír ilyen hülyeségeket. Biztos sokan vannak akik kifizetnék azt a 8-10eft egy rdr vagy Bayonettaért és 4-5 új pcs játék árából megveszed a konzolt+ a játékot, nagyobb leárazások meg vannak minden platformon hogy beszerezd baráti áron. Aki akar úgyis megveszi aki nem az nemis akar vele igazán játszani.
12.
12.
Gorrister
Már a cím is baromság. Méghogy Red Dead Redemption 2.
A Redemption már alapból a Read Dead sorozat második része.
Az emberek valahogy hajlamosak elfelejteni, hogy volt egy Red Dead Revolver is.
Ha lesz is harmadik része a Red Dead sorozatnak akkor annak valószínűleg Red Dead Revelation/Revolution/Retribution vagy valami hasonló címe lesz.
11.
11.
Bazsamazsa
Az első része is vitt mindent! :-)
8.
8.
KeXxX
SPOILER! Hülyeség az egész. Az RDR 1 karakteres játék, John már meghalt (szerintem óriási baklövés volt, én nagyon megszerettem őt) a fiával már bosszút álltunk a játék végén. Ha akarnak egy folytatást akkor azt a fiával vagy egy teljesen más karakterrel tegyék egy teljesen más helyszínen, mert ugyanazért a helyszínért még 1x pénzt kérni. :) háát nem is tudom. Nem ilyen a Rockstar.
7.
7.
respectpele10
Jól hangzik. :)
6.
6.
Stranger
#2: Ezer ilyen játék van. A Witcher 2. része akkor miért jelent meg konzolra? Még egy újrakiadást is kinézek belőlük nextgen konzolra...
4.
4.
valti61
Jólenne ha ez igaz de egy kicsit fake ízű
3.
3.
mestermagyar
#1: Én az első mondatban 10x azt olvastam hogy kitalált, mikor nem is az volt odaírva. XD
2.
2.
azureknight0715
Hát nem tom az hogy pc-re is jön nem igen tartom lehetségesnek mert mért? ha már az első része sem jött ki. Mellesleg jól hangzik, tetszik minden amit állít, bár majd e3-on kiderül hogy ezek közül mi igaz és mi nem.
1.
1.
Streetwiser
fogasszátok van fogyasszátok helyett (ezer bocs csak szemet szúr)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...