E3 2015: Bemutatkozott a Guerilla új játéka

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Hivatalosan is bemutatkozott a Killzone-sorozat készítőinek új játéka, a Horizon: Zero Dawn. A PlayStation 4-exkluzív cím egy külső nézetes akció-RPG lesz. A játék valamikor 2016-ban fog megjelenni.

A Horizon: Zero Dawn egy hatalmas nyitott világban játszódik, ahol a természet visszaszerezte azokat a területeket, amelyeken most már csak egy megbukott, elfeledett civilizáció romjai találhatóak. Egy olyan világban találjuk majd magunkat, ahol már nem az emberiség a domináns faj, hanem hatalmas gépek állnak a tápláléklánc tetején. Mi egy fiatal törzsi lányt, Aloyt alakítjuk majd, akivel leginkább az lesz a feladatunk, hogy megismerjük saját sorsunkat.


Aloy hatalmas, csordányi gépekkel néz majd szembe kalandjai során. Minden esetben ki kell majd ismernünk a viselkedésüket, és ha túl akarjuk élni őket, akkor a gyenge pontjaikat is. Előnyünkre kell fordítanunk a környezetet, bíznunk kell agilitásunkban, ha szükséges, lopakodnunk kell, egyszóval a túlélésünk érdekében láthatatlan vadászként kell hárítanunk a ránk leső veszélyeket.


A Horizonban lesz egyfajta craft-rendszer is. Aloy képes lesz a természeti elemeket kombinálni a gépek darabkáival. Így készíthetünk fegyvereket, lőszereket, csapdákat és különböző kütyüket.

A PlayStation 4-exkluzív Horizon: Zero Dawn valamikor 2016-ban fog megjelenni.

18.
18.
Stranger
Szinkron hangja tiszta Lara Croft. Csak még ebbe is több egyediség szorult. ;)
16.
16.
Hunszi
elképszetően szép és az ötlet is nagyon jó, bár ez E3...jó eséllyel megjelenéskor messze nem lesz ilyen grafikája
15.
15.
giga321
Aztakurva azonnal kell.
14.
14.
kryszisz
Ez valami elképesztőnek tűnik, ilyenkor áldom a sorsot, hogy haveromnak van PS4-e:D Ha kell megveszem én, de ezt mindenképp ki kell próbálnom:)
13.
13.
McDuff
nem is a guerrilla games lenne ha nem lenne benne fém :D
12.
12.
Shannaro
Ez aztán jól néz ki. Kár hogy nincs PS4-em :S

De engem az ilyen gépszörnyes filmekben/játékokban az zavar a legjobban, hogy úgy vannak beállítva, mintha éreznék a fájdalmat, amikor ledöfi a csaj az energiatápot, akkor csak el kéne dőlnie, mintha kihúzták volna a konnektorból. De ez már csak szőrszálhasogatás.
11.
11.
Hát ez nagy meglepi volt...od@b@szott rendesen ahogy kell.
tuti premier vétel.
10.
10.
kopic
Ez piszkosul ott van a szeren !:O Harc, zene, grafika, minden !
9.
9.
dzsiádzsó
Nem tudom mi a Jóistent láttunk, de legalább érdekel :D Vannak benne ötletek, mondjuk badass beszólásokat hanyagolhatnák, mindig is idegesítettek a benyögések harcközben, amik viccesek akarnak lenni, de csak erőltetettek, öli az élményt rendesen.
Látványvilágban már rég nem volt ennyire jó játék, jöhet :)
8.
8.
zsocc-nrg
Basszus ez iszonyat király volt!!! Azonnal akarom! :O
7.
7.
KeXxX
Az Uncharted 4 után ez tetszett a legjobban! Ez bizony must have lesz!!
6.
6.
izolee69
Ejj, ez valami beszaras jonak nez ki. Es ami a lenyeg: vegre egy ujabb csajszi foszereplo. Asszem Croft kisasszony helye a szivemben kezd veszelybe kerulni. :-))

5.
5.
Spectrum
Ez piszkosul jól néz ki. :-)
4.
4.
Yanez
Ettôl a videótól teljesen extázisba estem. A téma, a megvalósítás, a környezet, a harc, ezek mind mintha nekem készültek volna. Már nem is tudom mit várok a legjobban! :D
3.
3.
Igencsak komoly cim :-) en mar most varom :-)
2.
2.
PaulMarloW
1.
1.
PaprikaJancsi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...