Halálos iramban 8 - Jason Statham is visszatér

Link másolása
Nem titok, hogy készül a Halálos iramban 8, de a szereplőgárdáról eddig nem sokat hallottunk. Az biztos, hogy Vin Dieselék csapata visszatér, most pedig megerősítették, hogy Jason Statham sem marad ki az akcióból.

A Halálos iramban hetedik részének sikerei láttán és a szereplők nyilatkozatai alapján egyértelmű volt, hogy folytatódik a sorozat. Azt már tudjuk, hogy Vin Diesel, Dwayne Johnson és csapata visszatér, most pedig újabb ismerős csatlakozott a folytatáshoz.

A Halálos iramban 7 főgonoszát alakító Jason Statham maga erősítette meg a hírt, hogy a nyolcadik epizódban is szerepet vállal - azt egyelőre még nem tudni, hogy melyik oldalon fog állni. A filmben egyébként Kurt Russell is feltűnik majd, állítólag egy nagyobb szerepet kapott. A Halálos iramban 8 premierje 2017. április 14-én lesz.

45.
45.
shatterhand
Nem veletlenul sikeres pénzügyileg.
44.
44.
br1Koo
#42: Persze lehet értékelni. Azokra az estékre jó amikor csináltok haverral egy jó cigit és valamin kell röhögni. Végülis ilyen filmek is kellenek :D
43.
43.
Yanez
#42: Az első 5-öt láttam, a többi pótolva lesz.
42.
42.
godach
#40: Egyébként nem tudom láttad e. Nekem az első nagyon bejött. A második Vin Diesel hiánya miatt, számomra elbukott (pont ezért megértem, ha valaki Walker hiánya miatt, ezentúl nem kíváncsi a többi részre, vagy nem érdekli) A harmadik egy remek délutáni Spin Off amit tökéletesen integráltak a történetbe később. A negyedik, egy egyszer nézős, folytatás a szereplők eladásával. Viszont az ötödik, na az bármennyire nem tartozik a kedvenc számíze közé Rio, nagyot ütött. A hatodik számomra a top20 akciófilm között van, amit a hetedik nem ütött meg, bár nagyon közel volt hozzá. Így ajánlom a sorozatot. Szerintem könnyed szórakozásnak, mindenképp jó.
41.
41.
godach
#40: Dögöljön meg a szomszéd, Maga! ;)
40.
40.
Yanez
#39: Így megy ez a filmeknél meg a játékoknál is, ha egyeseknek nem tetszik, akkor bukjon meg, ne jöjjön több, stb. Ugyan kit érdekel, ha másnak bejön!
39.
39.
godach
Évente több száz film jön ki. Miért is zavar embereket, ha ebből két évente egy helyet elfoglal egy rész?
38.
38.
br1Koo
#37: Amikor az utóbbi részeket néztem kajak úgy éreztem akár a college humors is készíthette volna őket, aztán észrevettem, hogy ezt az egészet komolyan gondolják és egy undorító erőltetett vigyorral néztem végig a filmeket.
37.
37.
#35: "Imádott sorozat" Na, látom helyben is vagyunk... Attól pedig, hogy a kommentem E/2-ben íródott, még nem neked szólt személyesen, hanem mindenkinek. A fenti képről ráismerek a sorozatra. Tudod miért? Mert ez is F&F. Attól, hogy nem úgy indult, ahogy most kinéz, attól még nem az első (két) rész fogja definiálni az egész sorozatot. Hogy jobb volt-e, azt mindenki döntse el maga, de ha jövőre traktorral fognak szántani, az is a franchise része lesz.
36.
36.
PS4jacksony
#31: Pontosan erről van szó !
35.
35.
PS4jacksony
#27: Csak mert nekem nem tetszik az ami neked ezért te kikiáltod magad értelmesebbnek ?
Olvass vissza én 1 percig sem fikáztam az imádott sorozatodat csak a fenti képet nézve már nem lehet ráismerni a Halálos iramban című filmre ! ! !

És nem ülnél be egy olyan filmre ahol a világ legmenőbb autói vannak széttuningolva ?
Illegális autóversenyek és pörgős akció amely végig leköt ?


Tedd a szívedre a kezed...........!
34.
34.
PS4jacksony
#25: Akkor is ezt mondanád ha a Beülnél a Star Wars-ra és Kezdődne a szulejmán ?

Csupa lézerkardozó szulejmánt látnál....

Nincs bajom az akcióval szeretem.De így tv sorozat lesz belőle.

Ez a Jason Sztétem meg már lassan a barátok közt-be is benne lesz...

Mindenütt ott van..

33.
33.
lesik20
#20: Az 5 meg 6 rész is pozitivan let értékelve mikor még a csávo élt
31.
31.
arcadia
Hány bőrt akarnak még lehúzni erről a száguldozunk, verekedünk, szarrá robbantunk és szétlövünk mindent szarságról??? Első kettő jó volt. Olyan fáradtak már ezek a filmek.. Mindenki menő meg komolyan bunyózik csukott szemmel vezet kétszázzal és elhasal tőle a főszereplő csaj is akinek tizenöt pofánverés húsz km futás ugrás izzadás után is full full full a haja meg a sminkje... Kurva unalmas már
30.
30.
gomba56
28.
28.
#15: Ki a francot érdekel a kiritka meg a NY Times? Rakás szar film volt szinte mindegyik, de különösen ezek az újak, amikor már semmi autós nincs benne, vagy ha igen akkor az tank meg kiugrás a repülőből, haha röhej! :D
27.
27.
#24: Mikor mondtam olyat, hogy ámulatba ejtett? Az agyradír de szórakoztató szavakkal tökéletesen összefoglaltam mit gondolok a filmekről.

Tököm tele van már azokkal, akik túl sokra tartják magukat ahhoz, hogy egyszer tényleg kikapcsolják az agyukat és egyszerűen élvezzék amit eléjük raknak. Helyette beáll mindegyik a sorba fikázni, mert ez a divat. Ha minden rész az elsőre hajazna, akkor meg azért sírna mindenki, hogy ugyanazt nyomják le a torkukon 14 éve. Ugyanez megy a CoD-nál is minden rohadt évben. Nem unja még senki?

A Marvel-filmekkel szintén. Egysíkú, kiszámítható kliséhalmaz az összes. De szórakoztat? Igen. Miért kell kiakadni azon hogy egy film pontosan azt adja ami miatt beül rá az ember? Ha agyatlan akciót akarsz látni, menj nézni ezeket, ha animációt, Inside Out-ot és így tovább. De ha nem agyatlan és durvábbnál durvább fikát meghazudtoló jeleneteketre vágysz, akkor egyszerűen ne nézd meg csak azért hogy utána le lehessen szólni. (Már ha látta egyáltalán az ember, látatlanban is nagyon menő szarozni mindent.) Üljél be arra, ami érdekel.

Most pedig várom a további okos fanboyos kommenteket, bár remélem azért akad pár értelmesebb ember is.
25.
25.
JackBauer
#24: Én viszont örülök, hogy eltávolodott azoktól. Szerencsére nem az a film címe, hogy illegális autóverseny.
24.
24.
PS4jacksony
Ha már Halálos Iramban......Csak nézzétek meg a fenti képet mennyire van köze egy illegális autó versenyhez.

Inkább egy Újabb Feláldozhatók ugrott be.

Nagyon kezd eltávolodni attól amiért ezt a filmet 1-2.dik rész annyira megszerettem.
23.
23.
PS4jacksony
#4: Ezek szerint téged nem nehéz ámulatba ejteni. :)

De ne haragudj ha nálam kicsit feljebb van a léc. Üdv !
21.
21.
JackBauer
#20: És amikor még élt akkor miért volt 7 pont körül IMDB-n? És amúgy a kritikusok sem húzták le soha annyira ezt a szériát. De nincs azzal baj ha nem tetszik mindenkinek egy film, még a Csillagok Között is levolt húzva itt a GK-n.
20.
20.
Beniciodeltoro
#15: Szerintem kegyeleti okokból szavazták fel a produkciót, mert kimurdelt a cukipofi, és olyan megható a vége.
Ha élne úgy 4.5 körül lenne ez a bárgyú "sorozat".
19.
19.
Sidonyke
#17: Azzal, hogy Vin és Dwayne sem színészek, csak egyetérteni tudok. Bár ez elmondható bármely másik akcióhőst játszó színészről is. (Persze mindig vannak kivételek nem először és utoljára fordult elő, hogy egy tehetséges színész vállal szerepet egy szimpla akciófilmben. Attól persze, hogy valaki nem színésznek született, még bőven szerepelhet jól egy filmben, pláne ha akciófilmről van szó.)
Azzal kapcsolatban pedig, hogy a Halálos Iramban filmek jók vagy rosszak-e, szerintem mindenki döntse el maga.
18.
18.
lesik20
#17: Miért nem lehet azt mondani hogy "Nekem nem tetszet" vagy akár "SZERINTEM szar volt"

Nem, KI KELL jelenteni hogy ez a film szar, és aki mást mond azt le kell nézni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...