Han Solo-filmet kapunk 2018-ban

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Vége a találgatásoknak, a Lucasfilm hivatalosan is megerősítette, hogy kiről szól majd a 2018-as Star Wars Anthology-epizód. A moziért nem mellesleg a tavalyi LEGO-film rendezőpárosa fog felelni.

A Lucasfilm bejelentette, hogy 2018. május 25-én kerül mozikba a második Star Wars Anthology-film, amely Han Solo életéről szól majd, és amelyből kiderül, hogyan lett Solo az a csempész, akit megismerhettünk az első Star Warsban.

A rendezői székekbe Phil Lord és Christopher Miller, Hollywood egyik legfelkapottabb direktorpárosa ülhet majd, ők feleltek a Cloudy With a Chance of Meatballs, a The Lego Movie, a 21 Jump Street és a 22 Jump Street filmekért is. A forgatókönyvet Lawrence Kasdan és fia, Jon Kasdan írja.

A Han Solo-filmről nagyon régóta pletykáltak, és úgy tűnik, nem véletlenül, pedig az utóbbi időben egyre többet lehetett hallani egy esetleges Boba Fett spin-offról is. Később az a pletyka is felröppent, hogy a 2018-as film a csempész és a fejvadász összetűzései körül forogna majd - ez akár még igaz is lehet.

14.
14.
petimanus
#13: Színészen és rendezőn múlik, hogy pl egy korai 20-as éveiben járó Han Solo-t elhiszünk-e, hogy Harrison Forddá öregedik. Van rá esély...Csak nagyon jó színész és nagyon jó rendezés kell hozzá...
13.
13.
TheNick
Most minden lehetséges bőrt lefognak majd húzni az SW-ről. :( Reméljük legalább minőségi filmeket fogunk kapni. Az biztos, hogy szomorú lesz nem Harrison Fordot látni Solo-ként.
12.
12.
Dark_Temptation
Nem ertem miert nem tudtak ezekhez a filmekhez korabban nekiallni.. Indiana jones filmeket is akkor kellett volna csinalniuk mikor meg harrison fiatal volt... Nem most mikor mar szegeny az ostort alig birja el :/
11.
11.
Vagy egy film arrol, hogy lett szobatiszta es, hogy tanulta meg hasznalni az almot....
10.
10.
Chrysh
#8: Lehetne csubakkáról film, hogy tanul meg szépirodalmi nyelven artikulálni :D
8.
8.
arcadia
Lehetne csubakkáról is film, hogy tanult meg űrhajót vezetni
7.
7.
A rendezőket elnézve ez lazább hangvételű film lesz, és ami azt illeti, Han Solo-nak abszolút nem is állna rosszul.

Taron Egerton meg tehetséges, de egyelőre nem tudom elképzelni a szerepben. Plusz én nem hallottam róla, hogy már biztosan az övé is lenne.

#2: Akkor biztos rajonghatsz az eredeti trilógiáért.. :D
6.
6.
petimanus
A számozott folytatásokat dícsérem, s várom...Azonban ezekkel az Anthology filmekkel óvatosan bánok. Egyelőre nem tudnak feldobni...Olyan érzésem van, mint, amikor egy remek játéknak fogják az egyik mellékszereplőjét és főszerepbe állítják egy tök más műfajú játékban...Lehet, hogy jól fog elsülni, de majd csak a VII után fogom tudni eldönteni, hogy lesz-e bizalmam abban, hogy nem csak kiárusítják gyerekkorom kedvenc univerzumát, hanem valóban megragadják az ezer elmesélhető történetet benne.
4.
4.
Cipo3
A kukába dobott expanded univerzumban Han rohamosztagosnak tanult a birodalmi akadémián ahol ki kellett volna végezni pár Wookiet amit megtagadott és ezért kicsapták (így ismerte meg Cheewee-t aki örök hűséget fogadott neki).

Erős a párhuzam, hogy az új részben a néger gyerek szintén rohamosztagosnak tanul és fellázad
3.
3.
Cipo3
Taron Egerton fogja játszani
2.
2.
bodortamas1
Kit érdekel, miért lett Han Solo csempész... Én kibebaszott fénykardcsatákat akarok látni! Na meg persze űrcsatákat!
1.
1.
Norbiii
Május 25-én lesz a szülinapom, és pont Han Solo, aki a kedvencem a Star Wars-ból. Hatalmas figura, jó kis poénok, szóval nekem ő a favorit a trilógiából! A gond az, hogy mivel nem Harrison Ford játssza majd, ezért annyira nem lesz várós, de azért biztosan megfogom nézni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...