Arkham Knight - ideiglenes javítás augusztusban

Link másolása
A Warner Bros. bejelentette, hogy augusztusban egy "ideiglenes" javítás érkezik a Batman: Arkham Knight PC-s verziójához. Úgy tűnik azonban, hogy ez a patch csak a hibák egy részét javítja majd ki.

A játék hivatalos steames oldalán adott ki egy közleményt a Warner, melyben azt írják, hogy hamarosan egy javítás érkezik a Batman: Arkham Knighthoz. Az írás szerint augusztusban tervezik elérhetővé tenni az "ideiglenes" patchet, mely több problémát is megold majd. A kiadó még június végén adott ki egy listát, hogy miket szeretnének kijavítani - nagy eséllyel több olyan probléma is megoldódik majd, mely a listán is megtalálható.

Úgy tűnik azonban, hogy nem ez lesz a végleges javítás a játékhoz, mivel a szóhasználatból kikövetkeztethető, hogy a kiadó nem kívánja még újra áruba bocsátani a játékot. Ez azt is jelenti, hogy igazak a lehetnek a pletykák, melyek szerint csak ősszel érkezik meg a javított PC-s Arkham Knight.

18.
18.
hedzsooo
#16: Ha vagy eBay-en reggelve, most vedd meg, szinte ingyen hozzád vágják a steames kulcsot egyesek mérgükben/csalódottságukban. Öröm az ürümben mondhatni, még ha szomorú is, hogy ilyen még mindig megtörténhet a videójátékok megjelenésénél, pl. az ALIENS: Colonial Marines, meg pl. az Assassins Creed: Unity megjelenése után is, hogy b@*zák meg...
17.
17.
hedzsooo
#12: Ja, értem én, de kösz a linket!^ Nálam fut normálisan, itt 1 rövid videóm belőle: https://www.youtube.com/watch?v=Qb3pCur0fuk Még felvétel közben sincsen gond vele, igen ritka az 1mp-es lag, ha meg nem rögzítek felvételt akkor nincsen szaggatás egyáltalán és nekem úgy tűnik minden effekt megy szépen, plusz még a modokkal, meg tweakkel hozzá adottak is. DE erős gép kell hozzá jelenleg tényleg, gyengébb, közép kat. Gamer PC-n lehet tényleg nem nagy élvezet vele játszani, ezt aláírhatom én is.
16.
16.
McDuff
azért ha nem akarják a vásárlókat összezavarni ősszel jó lenne egy új dobozkép is hozzá egy ilyen felirattal hogy "Very Fucking Reparied Version!"
15.
15.
Mekee85
#11: Csak...
S ezért mernek ilyet meglépni, mert amig megeszi a hülye player a sz*rt is, addig minek neki minőség?
14.
14.
konkolyadam
Valaki tud már valamit a Limited Edition-ről? Több hónapja rendeltem elő, de még mindig nincs semmi hír az üzletből, ahonnan előrendeltem, pedig már nem 1 embernél láttam, hogy megkapta.
12.
12.
Macifasz
#11: Érdemes ezt a videót megnézni, tökéletesen megmutatja, mi is a baj a PC-s porttal:

https://www.youtube.com/watch?v=GKy2BEHKeyE

6:05-től nézd. Amit ott fogsz látni, maga a csoda. :-D
11.
11.
hedzsooo
#8: Ja, csak ennyi? A grafika nem volt elég szép, plusz gyengébb vasakra nem lett eléggé ooptimalizálva? Mondjuk a gépigényén való bosszankodás jogos szerintem is, meg lehetne alapból bizonyára szebb is. Mondjuk a játék szépségét+teljesítményét (a saját, erősebb, asztali PC-re) sikerült megoldanom/feltúrbóznom, csak kb. fél órát töltöttem hozzá google-keresővel a moddignhoz, a tweaket meg pl. alapból már szerencsére tudtam, h mit érdemes tenni a konfig fájlban, meg az NVidia Control Panelen belül is. De igaz, hogy ezt nem nekünk, a játékosoknak kellene orvosolni, hanem a készítőknek+kiadóknak alapból normálisan kiadni a PC-s verziót is.
10.
10.
hedzsooo
9.
9.
hedzsooo
#2: ...Volt aki új szériás videó kari (GeForce) vásárláshoz kapta ajándékba -kuponon, v. min- a rajta szereplő steames kódját meg feltette eBay-re, licitre. Season Pass-al eggyütt megsikerült csípnem kevesebb, mint 4 ezer Ft-ért így. :)
8.
8.
Mekee85
#1: Hàt pl nézz meg néhàny képet, kknzolos verziohoz képest pàr effekt nincs, egyszerüen szarul néz ki igy, meg a telnesitményproblémàk még emellé.
Silàny ötperces fércmunka a port, ennyi.
De nemértem hogy miért nem adtàk ki alapbol késöbb, kisebb port kavart volna
6.
6.
SP4C3F0X
Gondoltam hogy őszre jön, nyáron nyaral az összes.
5.
5.
Yanez
#1: Még mindjárt kiderül, hogy csak poénból vonták vissza a játékot, és tûzték ki ôszre. Mindenki nevet egy marha nagyot és hurrá.
4.
4.
kivenoko
Először én sem értettem, hogy mi a gond a játékkal... 2-3 napja játszottam vele, amikor egyszer csak a játék elkezdett irgalmatlanul lassulni... érdekesség, hogy még a zárt terekben is lezuhant 15-20 fps-re, holott Arkham fölött repülve vagy a Batmobilt vezetve, megmaradt a stabil 30 (nem írtam át 60-ra mert úgy jobban ingadozott). Tehát teljesítmény problémák vannak vele inkább, mint bugok. Most egy olyan résznél vagyok, ahol szinte már alig tudok bármit csinálni, mert gallyra vágja a játékélményt... 10-30 fps között ingadozva nem lehet normálisan játszani... türelmetlenül várom azt a javítást, mivel szerintem eddig ez a legjobb Batman játék.
3.
3.
Stranger
#2: Steam-en, de ami maradt készleten azt meglehet venni.
2.
2.
medson
#1: 2 napja vetted meg? Nem tudok sokat erről de az tuti hogy olvastam hogy nem lehet megvenni.
1.
1.
hedzsooo
Szóval, aki nem olvasta róla a korábbi cikkeket, hogy mi is a gond a PC-s verzióval... Röviden valaki felvázolná a lényeget? Csak mert 2 napja megvettem PC-re, tegnap toltam egész nap és szerintem kurta jó az egész, nem tlaáltam semmi hibát benne még, de lehet csak azért, mert nem is kerestem benne, meg mielőtt elkezdtem volna játszani vele, pici tweak+mod ment rá, szokásomhoz híven! :) (Plusz elég erős a vasam, gyengébb vasaknál lehet gond lehet a játék teljesítményével, azt nem tudom, lehet azért szidják sokan esetleg.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...