Nem lesz kooperatív kampány az új Doomban

Link másolása
Bár a Doom pont az a játék, melyben el tudnánk képzelni egy remek kooperatív kampányt, a játék executive producere szerint azonban erre mégsem lesz lehetőség. Ennek ellenére nem kell lemondanunk teljesen a co-op élményekről.

Az új Doom játékmenet-videóit csodálva biztos sokakban felmerült, hogy milyen jó lenne ezt a játékot kooperatív módban tolni. Sajnos azonban a kampány esetében erre nem lesz lehetőség - mindezt Marty Stratton, a játék executive producere erősítette meg a PC Gamernek a QuakeConon.

 

A kooperatív mókáról azonban nem kell majd teljesen lemondani, mivel a játék pályakészítőjével, a SnapMappel lehetőség lesz olyan helyszíneket létrehozni, melyeken többen is játszhatunk majd. A PC Gamer arra is rákérdezett, hogy a SnapMappel elkészített pályákat össze lehet-e majd fűzni egy nagy kampánnyá: Stratton szerint erre egyelőre nincs lehetőség, de az elkészített szinteket félmegoldásként egyfajta lejátszási listába lehet rakni, így egymás után fognak betöltődni. Gyorsan hozzátette azonban, hogy a játék ezen része még fejlesztés alatt áll, így ezeken még változtathatnak.

9.
9.
kryszisz
#8: A legtöbbször igyekszem ignorálni az ilyen buta hozzászólásokat, de annyira szívem csücske a Doom, hogy emellett nem mehettem el szó nélkül.
8.
8.
br1Koo
#7: Lépj tovább rajta, nem éri meg idegeskedni az élettelen trollokon.
7.
7.
kryszisz
#3: Előre is elnézést kérek a moderátoroktól, de ezt most muszáj leírnom: Te bizony jó nagy hülye vagy!
6.
6.
gegory
Úristen...nem(levegő kapkodás)...lesz?!? Lázadjunk lázadjunk...ja várj kit is érdekel?!? Doom egyedül jó...egyedül a sötétben. ÉN a szörnyek és egy BFG 9000 és egy Shotgun! :D Ahhh milyen romantikus is lesz az!
5.
5.
overdosed90
Nem kell mod. Lesz a snapmap amiben lehet majd pályákat csinálni és abban coopolni. :D még az is lehet hogy az első két doom pályáit is újra alkotják.
4.
4.
DON GONDOCS
Majd a moderek megoldják.
3.
3.
goblinfing
Ha lenne benne coop se érne szart se..
2.
2.
br1Koo
A legtöbb játéknál tök feleslegesnek tartom a co-op-ot, de így belegondolva a Doomban iszonyat kemény lett volna :D
1.
1.
atesz89
Nem is tudnám nagyon elképzelni. Ez mindig egyedül mászkálos játék volt. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...