A Team Ninja folytatja a Dead or Alive: Xtreme-et

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Dead or Alive Festival livestreamjében a sorozat producere, Yosuke Hayashi megerősítette, hogy már készül az új Dead or Alive: Xtreme. Ez időszerű lenne, lévén a strandröplabdás spin-off utolsó része majdnem tíz éve jelent meg.

A Dead or Alive: Xtreme-nek eddig két része volt: az első 2003-ban jelent meg, míg a folytatásra 2006-ig kellett várnunk. A bunyós sorozat hősnői egy trópusi tengerparton pihenték ki a tornák fáradalmait, miközben bikiniben röplabdáztak. A keblek élethű mozgására vélhetőleg a frissen bejelentett folytatásban is odafigyelnek a fejlesztők.

A producer, Yosuke Hayashi a Dead or Alive Festival livestreamjében árulta el, hogy tényleg készül a spin-off új része, amire már jó ideje ácsingóznak a rajongók. Az úriember addig figyelmen hagyta a kéréseket, míg nem tudott részletekkel szolgálni, de most is csak annyit árult el, hogy a játék valóban fejlesztés alatt van.

Sajnos nem eszik annyira forrón a kását! A Team Ninja ugyanis később a Facebookon hintette el, hogy az új Dead or Alive: Xtreme csak Japánban és az ázsiai piacon jelenik meg, aminek a nyugati rajongók nem fognak örülni. Valami azt súgja, hogy hamarosan petíciók tömkelege indul útnak.

4.
4.
Nyugi jön majd pécére is a szokásos játszhatatlan gagyi port,ahogyan azt kell ;-)
3.
3.
Mr Gutsy
#1: Még jó hogy csak konzolra érkezik, mert megérdemlik. ;-)
2.
2.
Neo1989
#1: Lesz DOA 6 is csak v mikor 18-ba.
1.
1.
Inkább DOA 6-ot csinálnának ez a labdázós bikiniversenyes f@szság senkit nem érdekel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...