GC 2015: Januárban jön a LEGO Marvel's Avengers

Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a LEGO Marvel's Avengers, mely a Bosszúállók-filmeket fogja szokásos módon feldolgozni. Eredetileg úgy volt, hogy a játék még idén megjelenik, a kiadó azonban 2016-ra csúsztatta.

Idén már nem jelenik meg a LEGO Marvel's Avengers, így csak 2016-ban játszhatunk majd a játékkal. Öröm az ürömben, hogy megkaptuk a cím pontos megjelenési dátumát, így már tudjuk, hogy január 29-től vásárolhatjuk meg. A LEGO Marvel's Avengers a két Bosszúállók-filmet fogja feldolgozni a szokásos módon. Ahogy eddig, a játék most is meg fog jelenni az összes létező platformra.

Bár LEGO Marvel's Avengersnek eddig nem tudtuk a pontos megjelenési dátumát, mégis úgy sejtettük, hogy még idén meg fog jelenni. A csúszás mögött az állhat, hogy idén ősszel jelenik meg a LEGO Dimensions, melynek nem szeretett volna házon belüli konkurenciát állítani a kiadó, hiszen elég lesz versenyeznie a Skylandersszel és a Disney Infinity 3.0-val.

2.
2.
strike19
Nekem már ettőé a Lego játékoktól fel áll a szőr a hatámon.Mér egy kicsit sok lesz belőle.Lego SW az amit szerettem azóta szerintem elkurvult a sorozat főleg attól a gusztustalan split screen megoldástól.
1.
1.
Doctor
Ezzel nekem az a bajom, ha majd kijön az avengers 3, akkor kiadnak majd egy lego avengers 2-t. És így tovább.... Lassan egy-két karakterrel lesz több, de teljes áron vedd meg mindegyik játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...