Az új Call of Dutyt várjuk a legjobban

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 8.
  • Toplista
Link másolása
A Nielsen megmérte, és a játékosok a Call of Duty: Black Ops harmadik fejezetét várják a legjobban az év végi megjelenések közül. A Fallout 4 csak a második lett, míg a bronzérmet az új Assassin's Creed vihette haza.

A Nielsen kutatása a következőképpen nézett ki: a cég 4800, 7-54 év közötti játékost kérdezett meg arról, hogy mennyire várják az év utolsó negyedében megjelenő játékokat. Az alábbi képen látható százalékos számok ezt tükrözik, és több különböző paraméter alapján álltak össze, így például számított, hogy az illető mennyit hallott az adott címről, vagy éppen meg szeretné-e vásárolni.

A multiplatform címek közül a Call of Duty: Black Ops III vitte a pálmát a maga 98 százalékos mutatójával, de a Fallout 4 és az Assassin's Creed: Syndicate sem panaszkodhat. A platform-exkluzív címeknél szembetűnő a Halo 5: Guardians teljesítménye, úgy tűnik, nagyon sokan várják már a 343 Industries új FPS-ét. Az Uncharted-kollekció miatt annyira nem lelkesedtek az emberek, de egy remaster-gyűjteménynél ez tulajdonképpen érthető.

Hogy a tényleges eladások mennyire támasztják majd alá ezt a felmérést, azt persze még nem tudjuk, mindenesetre ha már ennyire várjuk az új Call of Dutyt, bizonyára nagyon sokan meg fogjuk nézni az új előzetesét is:

38.
38.
Mr.Dead
Hát ha a Fallout 4 története olyan lesz, mint a háromnak, lelövöm magam....
A New Vegas főszálja se volt valami eredeti( bosszú, bosszú, bosszú) de legalább volt benne frakciózás.
37.
37.
markoci555
Jah, tényleg azt várom... azt sem tudtam hogy jön... bár gondolni lehet, mert folyamatosan f*ssák kifelé magukból. Én a Fallout 4-et várom, bár tudom hogy még több évig, akár 10 évig is eltart, mire tudok játszani vele, de nagyon kíváncsi vagyok hogy sikerül.
36.
36.
Spectrum
#27: Mit jelent az, hogy egy sztori jobb, mint egy másik? Van erre valami objektív kézikönyv, vagy mi?

Már megint a farokméregetés, az én apukám az erősebb, bibibí. Hagyjuk már.
32.
32.
kopic
#30: Nem tudom, de videókról egyértelműen süt, hogy milyen minőségű lesz az AC új része.
Am mondtam egy szóval is azt, hogy Bf4, LoL, meg ahhoz hasonló játékok is igénytelenek lennének ? O.o
31.
31.
McDuff
hát elég szomorú! újabb 10 rész garantálva...
30.
30.
Tr4nCe
#29: Szeretem az ilyen konstruktív hozzászólásokat! :) Egyiket sem ismered, de egy játék vélemény alapján már mindentudóak vagyunk! YES! Én is igénytelen vagyok mert nem LoL-ozom, hanem Dotázom sőt, még BF4-ni is szoktam! :( Divatjátékos!
29.
29.
kopic
Fostos AC syndicate 3-ik helyen ? Omfg. 4800 igénytelen ember. -.-
28.
28.
Neo1989
Nem értem hol itt a gond ez csak azt jelenti h az emberek aki részt vettek ebben a felmérésben a COD-ot várják a legjobban. Ez semmin nem változtat. Lehetne elöl a Rock Band 4 is. Nem arról van szó h bárkinek is kötelező megvenni.
Ettől senki se birka csak neki más tetszik.
26.
26.
Paint
23.
23.
p3ti
Nekem a Halo 5 és a Fallout 4 a legvárósabb. AC soha többet, COD pedig csak használtan hamár olcsón dobálják őket
19.
19.
Spectrum
#14: Szubjektivitás rulez! :-)

Én is jobban szeretem az AC-ket, mint a régi Fallout-okat. Ez van. Nem szerettem az első részt. A másodikat imádtam, de nálam az a sorozat a Bethesda óta igazán élvezhető.
17.
17.
vanpear
Nevembe ne beszéljen senki. Én a Gran Turismo-t várom.
14.
14.
DarkLord
#13: MGS na :D De egyébként te is írod, jó volt az AC a 2. és a többi? Azért, ha a Fallout-okat nézzük ott nem igen volt rossz rész, míg ez az AC-ról nem mondható el. Azt hittem az Indián gyereknél már rosszabb nem lehet, erre dobták a tavalyi részt, ami még azt is felülmúlta . Nulla volt a sztorija és akkor még a sok bug-ot nem is néztem (mert azokat nem szoktam beleszámolni a történethez).
11.
11.
A coddal az a baj, hogy mindezeket a speckó képességeket a sztori módban csak nagyon erősen limitálva használhatjuk, tehát kb ott ahol épp ez jön a történetben és ennyi. Multiban pedig nyilván lesznek hasonló cuccok, de az pvp és más a jellege az egésznek, zártak a pályák, stb. Ugyanezt a körítést, sztorit meg mindent ha úgy megcsinálnák, hogy hatalmas terület, sokféle útvonal lenne és úgy kéne használni a képességeket, ki-ki amelyiket jónak látja, de nem 5 percig, hanem rendesen, rágyúr mondjuk valaki arra a swarm-ra és azt fejleszti, stb, akkor lenne jó a játék. Akkor érdekelne és akkor meg is venném és nem 5 óráig tartana, hanem mondjuk hónapokat lehetne menni benne, fejlődni, stb.
9.
9.
sajttaller
#6: Szerintem pont a kockák nem lesznek elégedettek, hanem csak a "tömeg", viszont a kockák, akik sokkal mélyebb szintű játékokkal játszanának a vesztesei ennek...
8.
8.
sajttaller
#2: Ezen viszont nincs semmi meglepő, a fallout sokkal inkább csak egy bizonyos rétegnek készült anno, nem mindenki lelkesedett a körökre osztott posztapokaliptikus szerepjátékért, persze a 3. rész óta az fps résszel sokak kedvét meghozták hozzá, de azért még így sem az a mész és lősz játék, mint a COD, ami emiatt nagyon egyszerű (legalábbis a fallout szerepjátékos részéhez képest), és bárki által kedvelhető.
6.
6.
Perseus84
Hat igen. Mit lehet varni a mai generaciotol. A minoseget kukaztuk, jojjenek a folytatasok es a legtobb kocka elegedett lesz sajnos
4.
4.
DarkLord
Komolyan amíg a CoD meg az AC ott a listán ez tényleg nevetséges...igaz 4800 ember, de akkor is. Ott lesz a Fallout ami mindkettőre mérföldköveket ver és a Legacy of the Void (jó mondjuk ez rétegebb játék, mert nem mindenki csipi ezt a stílust, de szintén mindkettőt verni fogja sztoriban :) ).
3.
3.
Dark_Temptation
Hát ez szégyen... Látszik,hogy sok a birka... :-D
2.
2.
Bisco
Valahol szomorú, hogy a COD előrébb végezhet mint egy Fallout. ☹
1.
1.
PS4jacksony
Nekem ez inkább egy Crysis mint egy Call of Duty
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...