Hírek a Marvel és a Pixar háza tájáról

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Folytatás kap A Hangya, ráadásul szuperhősünk Darázs oldalán száll harcba 2018 júliusában. A Pixar emellett eltolta a Toy Story 4 megjelenési dátumát, helyére a Verdák 3 pattan be, de jön A hihetetlen család 2 is.

Ahogy az várható volt, a Marvel Studios új részt készít A Hangyához, a premierre 2018. július 6-án kerül sor. A "kapkodás" nem véletlen, elvégre az idei év egyik sikerfilmjének folytatásáról van szó, ami miatt még a Fekete Párduc dátumát is előrehozták 2018. február 16-ra.

A film pontos címe, Ant-Man and the Wasp lesz, azaz hősünk Darázzsal az oldalán száll szembe a gonoszokkal - ez utóbbi ráadásul női karakter, szóval az egymás közti csipkelődés (sic!) borítékolható lesz.

A Marvel emellett bejelentette, hogy a Captain Marvel-film az eredetileg tervezettnél valamivel később, 2019. március 8-án érkezik, továbbá azt is megtudtuk, hogy 2020. május 1-re, július 10-re és november 6-ra is tervez egy-egy mozit a cég - ezek címe még nem ismert.

Közben a Pixar sem ül a babérjain. A Woody és Bo Peep szerelmi történetére koncentráló Toy Story 4 a korábbi tervhez képest egy évvel később, 2018. június 15-én érkezik a mozikba, így a 2017 júniusában szabaddá vált helyre a Verdák 3 farol be.

A régóta várt A hihetetlen család 2-t is megerősítették a készítők, amely 15 évvel az első rész után tér vissza, egészen pontosan 2019. június 21-én. Az animációs mesét ismét a Pixar-veterán, Brad Bird rendezi majd. 

Előttük viszont a Némó nyomában folytatása, a Szenilla nyomában érkezik 2016. június 17-én. Rá egy évre a stúdió dupláz: a már említett Verdák 3 után, 2017. november 22-én a Cocónak örülhetünk.

7.
7.
Paint
Erre a Coco-ra kíváncsi vagyok, kár hogy 2 év mulva jön. :-(
6.
6.
jusanyk
Ez a Pixar terv sokkal inkább elszomorító... Még két év a Verdákig, és még 4 a Hihetetlenekig... Eddig legalább nem tudtam róluk, nem vártam őket :/
2.
2.
Blueberry
A hihetetlen család 2t nagyon várom m,de a verdák már a könyökömön jön ki (minek nekik fog ha benzint esznek?)
1.
1.
Darázs? Most már küldeni kéne rájuk valami Hangyászt is hátha elpusztítja őket.
Mindenesetre jöjjön, majd meglátjuk mert az effektek jók voltak.
A Pixar mellesleg egy mocsok, elhiszem én, hogy jó a Cars is de a Toy Storyt eltolni megint a végtelenségig, csoda lesz ha megéljük ezt a messzi dátumot :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...