Arkham Knight - jövő héten újra megjelenik PC-re

Link másolása
Négy hónappal azután, hogy a Warner visszavonta a Batman: Arkham Knight PC-s változatát, most bejelentette, hogy jövő héten újra megjelenik a játék - természetesen a technikai hibáktól mentesen.

Az október eleji ígéretnek megfelelően még ebben a hónapban újra megvásárolható lesz a PC-s Batman: Arkham Knight. A Warner bejelentette, hogy október 28-tól, azaz jövő hét szerdától lehet a boltok polcain keresni a játékot. A PC-s verzió naprakészen jelenik meg, mivel az összes eddig megjelent konzolos frissítést és extrát (például a fotó módot) tartalmazni fogja. Emellett a DLC-k is elérhetőek lesznek jövő hét szerdától, így a Season Pass-tulajok azonnal letölthetik azokat.

A kiadó természetesen megköszönte a rajongók türelmét és azt, hogy rengeteg visszajelzést küldtek a fejlesztőknek. A steames kommenteket olvasgatva azonban látszik, hogy a játékosok nem teljesen elégedettek, hiszen a játék kijavításán kívül azért vártak volna valamiféle kompenzációt is.

40.
40.
Chrysh
#32: #24: Sajnálom Yanez, de bocsánatot kell kérnem az ő nevükben, ugyanis ha nem tudnád újabban divat bárhol, értsd BÁRHOL virtuóz átkötéseket kieszközölni olyan témákra, mint a politika, vagy a migránsok.

Aki pedig ilyesmire képes egy gamer(!!!!) oldalon, az pedig sztem csak magát minősíti.
34.
34.
Spectrum
Adott egy kiadó és egy fejlesztő, akik egy iszonyatosan jó Batman-sorozatot tettek elénk. A maga módján mindegyik rész mestermunka volt, egészen idén nyárig.

Ekkor a PC-s portolást külsősöknek adták ki, hogy a Rocksteady nyugodtan dolgozhasson a konzolos verziókon, amiben a nagyobb pénz van.

Ez eddig oké, az Uncharted Trilogy-t is a Bluepoint remasterelte, vagyis nem az eredeti fejlesztők dolgoztak vele, azok a 4-et hegesztik.

Most mindenki a Rocksteady-t és a Warner-t szídja a PC-s verzió miatt, és érdekes módon meg sem említitek a third party fejlesztők nevét, sőt, google nélkül még csak nem is tudjátok, ki követte el a portot.
Valóban van felelőssége a fent említett cégeknek, de amit itt leműveltek, az szánalmas.

Ez lenne a felvilágosult emberiség, a nyugati kultúra? Ez a hálátlan, mindenért felháborodó, állandóan rinyáló, önző, türelmetlen, soha meg nem bocsátó, mindent büntetni akaró mentalitás? És még mi nem akarjuk beengedni a "barbár menekülteket"?

Sorry, de hányok tőletek.
33.
33.
Yanez
#24, #32:

Ne mááár! Én kérek elnézést, ha nyers voltam! Legközelebb több szmájlit rakok ki. :) Nehogy ezen rágjunk! Szóval peace, remélem nincs harag!
32.
32.
Megmondókapitány
#22: Gratulálok, sikeresen bebizonyítottad ismét, hogy a gamekapocs hülyékből csinál admint. Aki nem volt képes megtalálni a párhuzamot, az valószínűleg az a fajta birka akiről a kedves kolléga beszélt. És miután kifejtette, még azután sem vagy hajlandó elismerni a párhuzamot, amiből már egy általános iskolás is kiszűrné a lényeget. Semmi gond.
25.
25.
Grabowsky30+
.. és most lesz pofájuk teli áron árulni?
19.
19.
Ruga
#15: Hozzáteszem, ez nem menti fel a kiadót az alól, hogy mekkorát hibáztak.
18.
18.
Ruga
#15: Látom neked nem volt egyértelmű. :) Problémára fókuszálás alatt a felesleges önsajnálatot értettem. :) Igen, a világot mi formáljuk és abban az önsajnálat tökre felesleges, viszont a leleményesség és a pozitív gondolkodás nem. Esetemben tojtam rá, hogy szar a pc-s verzió, megvettem ps4-re kurva drágán, de csak pici, 2 rongyos bukóval adtam el, cserébe nem kellett várnom a pc javításra + miután eladtam a ps4 verziót megvettem pc-re újra mindössze 5000 Ft-ért. Megoldottam a problémát? Meg. Ki járt szarul? A kiadó. Nem vettem meg teljes áron + nem kellett várnom 4 hónapot hogy játszhassak. :)
Melyik a jobb, a félig üres pohár vagy a félig teli? Tudod a lázongás fiatalon még oké, de érett fejjel másképp gondolkodik már az ember, szóval szopassanak akit tudnak. ;)
17.
17.
godach
#15: #16 +1 mindkettőtöknek.
16.
16.
felegyi
Ekkora szopatás után nem fizetnék a PC-s verzióért! Lehet mondani h az ilyen mentalitás visszafojtja a PC-re megjelenő játékok számát, de kinek kell ha ilyen állapotba adják a kezedbe?
15.
15.
l4cyk4
#9: Ha nem fókuszálunk a problémára akkor, hogy találunk megoldást rá!? Ha tesznek rád és te is teszel másokra, akkor abból mi sül ki? A világot mi formáljuk ilyenné, akik benne élünk és éppen az általad vázolt életszemlélet vezet az ilyen esetekhez, mint a Batman: Arkham Knighté.
14.
14.
redsovi
Mondjuk a helyükben minimum egy ingyen season pass-t kibasznék a jónépnek...
13.
13.
MongooseXD
#12: Kívül állóként fogalmaztam meg a véleményem és nem túlzottam érint a dolog ,vagyis nem ennél a konkrét játéknál , de ha belőlem élnek meg és én fizetek valamiért akkor az miért nem működhet ? Miért nekem kell machinálnom szarakodnom hogy jó legyen? De igazad van egyébként ilyen ez a világ...:)
12.
12.
Ruga
#9: Az a #7 az #8 akart lenni, de gondolom érthető volt.
11.
11.
Végre! Jövő 7végén csapatás :)
10.
10.
crashpipi
Én is PS-en tolom, de úgyis megveszem idővel PC-re is valami leárazáson. Annyi bajom legyen az életeben, hogy bugos egy játék 2 hónapig. :D
Bírom aki, rinyál, hogy bezzeg ő elővételben vette meg és hogy megszívta, kiábrándult a világból is. Addig játsszon mással, amíg nem javítódik, szerencsére nem 6 havonta jelenik meg egy új játék, van miből válogatni.
Az AC, a Halo 5, a Tomb Raider és a Starcraft 2 is elővételes nekem, mégsem fogok kétségbeesni, ha valamelyik cinkes volna megjelenéskor, mert még itt a Batman, a Forza 6, az Uncharted és még sorolhatnám, ami nincs befejezve. :)
A világon nincs annyi szabadidő, ami erre az év végére kellene!
Én azt mondom húzd be a sötétítőt, hűts be egy faxa import sört és indulj meg Scarecrow ellen!! Megéri!
9.
9.
Ruga
#7 Most aztán jól megmondtad! :D De hidd el sz@rnak rád. Én inkább kitoltam ps-en, majd eladtam 2 rongy bukóval és megvettem steam kulcsként 5 rongyért pc-re, mert tuti újra fogom vmikor játszani akkora game. :) Szóval lépj túl rajta, inkább játsz, de ne a sértett gyerkőcöt, mert csak magaddal baxol ki. Ilyen a világ. Nem a problémára kell fókuszálni az életben hanem mindig a megoldásra. ;)
8.
8.
MongooseXD
#7: Nem biztos hogy magammal szúrnék ki, hanem inkább a warner velem. Tegyük fel elsőként rohanok fan-ként megvenni a játékot rohanok haza feltelepítem , vagy steam és letöltöm, és erre kapok egy ilyen használhatatlan valamit teljes áron mert ugye az ár mindig teljes csak a program nincs kész alá. Ezek után csúnyán elmenne a kedvem a jövőbeli Batman címektől. Oké hogy steam->refund stb. De ez egy rossz élmény. Biztos hogy van olyan fan is akit meg totál nem érdekel..
7.
7.
crashpipi
Szerintem kár hisztizni. Ha Batman fan vagy és az előző részek is tetszettek, most meg azért nem játszol majd vele, mert bugosan adták ki és csak hónapok múlva készült el, kivel ba..ol ki? :D
Csak magaddal...
6.
6.
SLi
#3: azért az utobbi időbe elég korrekt játékok jöttek tőlük
5.
5.
mephi
Nálam ez a játék megbukott, lehet, hogy hibátlan állapotában az egyik legjobb játék, de én egy ilyen hibát nem tudok megbocsátani.
4.
4.
MongooseXD
Így a kutya sem kíváncsi a félkész s--r munkájukra szerintem. A minimum az ingyen DLC csomag lenne de ez elképzelhetetlen jelenleg.
3.
3.
DON GONDOCS
#1: Egy valamire való cég, az nem a warner.
2.
2.
godach
Igazán elkezdtem kicsit tartani a Fallout 4 megjelenésétől. Először az Ubi majomságai, aztán meg az MGS5 "bukása" és ez is. Pedig ugye, mindenki azt hitte, hogy tuti sorozat, tuti cég...
1.
1.
roli33
Egy valamirevaló cég kompenzálná is a kellemetlenségeket. Minimum egy season pass járna a játékosoknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...