Black Desert Online - december közepén bétateszt

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 29.
  • Korai verzió
Link másolása
A Daum Games Europe bejelentette, hogy Dél-Korea egyik legsikeresebb MMORPG-je december közepén nálunk is játszhatóvá válik. A bétateszt hat napon át tart majd, az biztos, hogy a látvánnyal nem lesz gondunk.

A Black Desert Online nem egy újabb fantasy MMO lesz, saját házunk is lesz benne, gondozhatjuk földjeinket, halászhatunk, vadászhatunk, de még fegyvereket és ruhákat is készíthetünk benne, ha már beleuntunk a harcba. Noha az eredeti tervekkel ellentétben mégsem lesz free-to-play a játék, de legalább havidíjat nem kérnek érte.

A bétateszt december 16-22. között tart majd. A hatalmas várossal megspékelt Calpheon régió a kliens része lesz, ahogyan a most bemutatott Tamer-osztály is. Az alfa óta jelentősen javult a grafika, karaktereink testreszabása is fejlődött és szebbek lesznek az időjárásváltozások. Aki inkább a PvP-re gyúrna, nem árt tudnia, hogy ez a mód a 30. szinttől válik elérhetővé.

A többi kaszt bemutatkozó filmjét itt találod.

7.
7.
mikroman
Az egyszeri fizető dolog nem probléma. A P2w factor neccesebb lehet. Az elővásárlói pakkok nem vészesek. Kivéve azt az egy kezdő faktort: 1-4 nappal korábban indulnak éles szerveren. Innen kb nem "verseny" ez nekem. 100 dolcsit nem fizetek érte. Persze ha a korábban felvetett tartalmi gondok megoldódnak és valahogy nagyon "meg tudnak venni kilóra", akkor azért valamikérpp bepróbálom... Bétázásért és csicsára nem fizetek valószinüleg külön többet.
6.
6.
hedzsooo
Lesz ez még F2P is, csak picit kell rá majd várni.
5.
5.
Drought
#3: Még csak az sem. :D Wildstar...és szerintem már a Wildstar előtt is volt mmo amiben volt housing.
4.
4.
Stranger
Hogy lehet így elcseszni egy játék látványát a színezéssel? Miért vannak besötétítve a sarkok? Rossz ránézni...
3.
3.
markoci555
#1: saját ház max az újítás, ez aztán igen!
2.
2.
norbio
Tök ugyan az a mint az Archeage... csak persze ez nagyon szép, inkább kegyetlen. De az Archeage az free to play legalább.. De persze mind kettő p2w... sajnos. De én már lassan másfél éve játszok vele!
1.
1.
Drought
"A Black Desert Online nem egy újabb fantasy MMO lesz, saját házunk is lesz benne, gondozhatjuk földjeinket, halászhatunk, vadászhatunk, de még fegyvereket és ruhákat is készíthetünk benne, ha már beleuntunk a harcba. " HAHA, mert amúgy nem erről szól a legtöbb mmo....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...