Kipróbálható a Song of Horror

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 29.
  • Letöltés
Link másolása
Jelenleg is zajlik a Song of Horror Kickstarter-kampánya. Egy stílusos túlélőhorrorról van szó, amit külső nézetből játszhatunk, és a készítők szerint a klasszikus és a modern design találkozik benne. Itt a demó is!

A madridi Protocol Games harmadik személyű nézőpontot használó túlélőhorrorja a Song of Horror. A csapat 50 ezer eurót szeretne összekalapoznia rá a Kickstarteren, a kért összeg fele már össze is gyűlt. A játékban a 16 játszható karakter egyikével járhatunk be egy roppant nyomasztó kísértetházat, ahol a legkisebb kudarc is azonnali halállal jár. A fények kialudtak, senki sincs a kúriában, legalábbis látszólag.

A készítők mély narratívát ígérnek, a design és a mechanika nagy kanállal merít a klasszikusokból, ugyanakkor a játék ettől még kellően modern lesz. A zene szintén a beleélést segíti, illetve "filmszerű, automatikus kameranézeteket" kapunk.

A Song of Horror PC-re, Xbox One-ra és PS4-re érkezik valamikor a jövőben. A játszható PC-s demót ne hagyják ki a stílus szerelmesei - a hátborzongató élmény garantált!

7.
7.
Reméljük meglesz, én kéthavonta tudnék egy ilyen gémmel tolni, ha lenne mivel..
6.
6.
Tokodboy
Az elképzelés es a jatek menet jo csak sajnos a megvalósítás nem. Ilyet kellene fejlesztenie egy pénzes stúdiónak. Az a baj hogy a nagy stúdiók szart gyártanak az indiek meg próbálnak jót csak a pénzhiány miatt igazán faszat nem tudnak.
5.
5.
Tokodboy
#4
Annyi mint a rakott krumplinak.....
4.
4.
Rakottkrumpli
hát nem tom.... Leszedtem, elindítottam. Bementem 4 ajtón és az ötödiken berántott valami szutyok, megevett és kidobott a főmenübe... Mondom köszi... ennek sok értelme van....
3.
3.
redsovi
Elég klassz kis cucc. Már az elején összefostam magam *-*
2.
2.
GAMEROD
Kipróbáltam, tetszik, igazi klasszikus Alone In The Dark hangulata van. Inkább ezt adták volna ki azon a címen mint az előző szutykot.
1.
1.
GAMEROD
Végre egy kisértetházas téma.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...