Ingyenes sztorikiegészítőt kap a Street Fighter V

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 25.
  • Hír
Link másolása
A sorozat történetében először egy komolyabb sztorimódot is kap a Street Fighter V, nagy kár azonban, hogy azt csak kiegészítőként kapjuk meg, jó pár hónappal az alapjáték megjelenése után.

Minden korábbi epizódnál jobban rákoncentrál majd a sztorira a Street Fighter V. Az alapjáték a verekedős cím karaktereire koncentrál, mindegyik szereplő kap egy saját kis történetet, amely meseszép artworkök mellett mesél az új rész harcosairól és az egymáshoz fűződő viszonyukról.

Ezt egészíti majd ki júniusban egy ingyenes sztorikiegészítő, amely nagyjából egy órányi átvezető közreműködésével segít beleásni magunkat a Street Fighter V tényleges történetébe, illetve segít megmagyarázni, hogy mi történt a Street Fighter IV és a Street Fighter III között. Ebből ad egy kis ízelítőt a fenti előzetes, és bár a pontos részleteket még titokban tartják a srácok, annyit már kikotyogtak, hogy M. Bison és Shadaloo kapja majd a főszerepet...

A Street Fighter V február 16-án jelenik meg PC-re és PS4-re. A Capcom bejelentése szerint az utolsó bétateszt január 30-án indul, rossz hír azonban, hogy alig egy éjszakát nyúzhatjuk majd a játékot, a próbalehetőség ugyanis este 9 órakor indul, és másnap hajnalban, 4 órakor ér véget.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...