Mighty No. 9 - már most szóba jött a folytatás

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 11.
  • Hír
Link másolása
Még meg sem jelent a Mega Man szellemi örököse, Keiji Inafune és csapata már a folytatáson agyal. A készítők magabiztosnak tűnnek, az első rész eredményeitől függetlenül belevágnának az új rész fejlesztésébe.

Tervekből nincs hiány a Comceptnél, a 4Gamernek adott interjújában Keiji Inafune elmondta, animét, élőszereplős filmet és egy folytatást is szeretnének a Mighty No. 9-hoz. Utóbbi kapcsán természetesen még nem szolgált részletekkel, de azt már most leszögezte, hogy még akkor is belevágnának, ha a június 21-én megjelenő alapjátéknak nem sikerül kasszát robbantania.

Habár a Mega Man szellemi örökösének szánt játék Kickstarter-kampánya annak idején óriási siker volt, azóta változott a rajongók hozzáállása: a játék rengeteget késett, ráadásul a legutóbbi látnivalók nem is győzték meg a játékostábort arról, hogy azt kapják majd, amiben reménykedtek.

Hogy a folytatás gondolatára hogyan reagálnak majd, azt a Red Ash fogadtatása alapján tippelhetjük meg: tavaly a Comcept egy másik Mega Man ihletésű játékot is bejelentett, ennek a Kickstarter-gyűjtése azonban el is hasalt. A cím ennek ellenére elkészülhet, mert a fejlesztők találtak hozzá egy kiadót, aki finanszírozza nekik a költségeket.

2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Egyetértek.
1.
1.
Hat elobb jelenjen mar meg az elso bakker...birom ezeket a hulye hireket :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...