70 millió játékost tudhat maga mögött a Hearthstone

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 2.
  • Hír
Link másolása
Egy év alatt potom 20 millió új játékos csatlakozott a Hearthstone rajongótáborához. A mérföldkövet ajándékkal ünnepli a Blizzard, ha a hónap végéig bejelentkezel a játékba, három kártyacsomagot kapsz ingyen.

A Blizzard egy évvel ezelőtt adott utoljára helyzetjelentést a Hearthstone kapcsán, akkor azt mondta, 50 millió játékosnál jár a kártyajáték. Ez alapján nem olyan nehéz kiszámolni, hogy a mostanra 70 milliósra hízott rajongótábor milyen ütemben gyarapodik - a szám még akkor is megsüvegelendő, ha nyilvánvalóan nem az aktív játékosok vannak ilyen sokan.

Ettől függetlenül a készítők az aktivitásra sem panaszkodhatnak, a Blizzard szerint a Journey to Un'Goro rajtjával párhuzamosan rekordszámú játékos szabadult rá a szerverekre. A jó híreket pedig ajándékkal ünneplik a srácok: ha május végéig bejelentkezel a játékba, három Un'Goro-kártyacsomagot kapsz ingyen. Az akció az újonnan regisztrálókra is vonatkozik.

2.
2.
markoci555
Számomra ott húztak rossz kártyát (haha...) amikor standard és wild-ot különválasztottak. Egy ideig standardban nyomtam, de rájöttem, hogy én az elejétől játszok, halom aranyat költöttem előző paklikra, minek nyomjam csak az újjal? Szerencsére sokan így gondolkodnak és még nyomják a wild-ot.
1.
1.
Dresa
Áhá

Így már értem, miért kaptam packot reggel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...