Megérkezett a hivatalos Lego Star Wars 2-javítás

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 17.
  • Letöltés
Link másolása
Az általunk napokban tesztelt Lego Star Wars 2. részével még azoknak is akadhattak komoly gondjai, akik vették a fáradtságot, hogy beruházzanak az eredeti játékba.
Az általunk napokban tesztelt Lego Star Wars második részével még azoknak is akadhattak komoly gondjai, akik vették a fáradtságot, hogy beruházzanak az eredeti játékba.



Igen, a jól ismert telepítési mizériákat javítandó, végre a LucasArts is kiadta a maga hivatalos javítását a sokak által emlegetett gondra - érkeztek ugyan eddig nemhivatalos, alternatív probléma megoldások, ám sok esetben azok sem működtek néhány szerencsétlen játékosnál a kacifántos eljárások ellenére. A hivatalos patch-csel mindössze az installáló fájlt kell javítanunk, s már játszhatunk is a játékkal a telepítés után. Letöltés lokálból.

3.
3.
lego07
nekem is megvan és hiba nékül indult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAGYON,NAGGYON FURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.
2.
bb9192
Nem ezzel van a baj.Nekem is ez volt eredetileg a baj de ha beméssz a Sajátgépbe, ott Program Files, Lucas Arts, és Lego star wars 2 akkor találsz ott egy olyat, hogy LegoStarWarsII_Win2k. Ezzel le tudod játszani. Egyébként nagyon nagy game.
1.
1.
skiz0
nekem mondjuk nem volt gond a telepítéskor... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...