Visszavonul a Sony Interactive elnöke

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 3.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Bejelentette a visszavonulását a Sony Interactive Entertainment elnök-vezérigazgatója, Andrew House. A PlayStationért felelős részleget az eddigi helyettese veszi át.

Visszavonul a Sony Interactive Entertainment elnök-vezérigazgatója, a Sony által kiadott közlemény szerint az eddigi helyettese, Josh Kodera veszi át a részleg irányítását. Habár a váltásra azonnal sor kerül, House az év végéig azon dolgozik, hogy minél simább legyen az átállás, és egyébként sem távolodik el a PlayStation-csapattól, ugyanis a jövőben az igazgatótanács elnökeként számít rá a cég.

House igazi Sony-veterán. 1990-ben csatlakozott a vállalat kommunikációs csapatához, a Sony Computer Entertainmenthez pedig 1995-ben került át, így már az első PlayStation rajtján is dolgozott. A most már Sony Interactive Entertainment néven futó részleget 2011-ben vette át Kazuo Hiraitól, akit a Sony vezérigazgatójává léptettek elő, a PlayStation 4-et így már House regnálása alatt dobták piacra.

"A PlayStation több mint 20 éven át volt része az életemnek, ám most, hogy az üzletág rekordsikereket ér el, eljött az ideje, hogy új kihívások után nézzek" - búcsúzott House.

3.
3.
kamgecam
Igaza van, a csúcson kell abbahagyni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...