Az Activision rákapcsol a remasterekre

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 10.
  • Biznisz
Link másolása
A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy több mint 10 millió példányban kelt el, és remekül teljesítenek az Activision szárnyai alatt megjelenő egyéb felújított klasszikusok is. Bobby Kotickék tehát folytatják a régi címek újraélesztését.

Tízmillió példány felett járnak a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy eladásai, ez pedig csak egyetlen látványosan sikeres remaster, melyet az Activision egyenget az útján. Remekül fogyott a Spyro Reignited Trilogy és a CTR: Nitro-Fueled is, és hiába a simlis üzleti modellnek, a Call of Duty 4: Modern Warfare felújított változata is megtalálta a helyét a rajongói közt.

Ez pedig csupán az Activision oldala, még nem is ejtettünk szót a Blizzard felújított klasszikusairól: a StarCraft Remastered után idén befut a Warcraft 3 ráncfelvarráson átesett változata is, nem is beszélve arról, hogy nyakunkon a World of Warcraft Classic megjelenése.

Bobby Kotick az Activision legújabb üzleti körhívása során kihangsúlyozta, hogy ezek a felújított játékok igen komoly hatással vannak a vállalat üzleti teljesítményére, s elárulta azt is, hogy több olyan cím van még a tarsolyukban, amelyek remastereit lelkesen várná a játékosközösség: "Nézzünk csak szét az Activision IP-jei közt! Úgy gondoljuk, hogy rengeteg olyan cím áll rendelkezésünkre, melyeket a rajongók újra át szeretnének élni. Így hát csak azt tudom mondani, hogy tartsák nyitva a szemüket a további bejelentések kapcsán!"

A beszélgetés során természetesen nem csupán a régi címek előhalászásáról volt szó. Megbizonyosodhattunk arról is, hogy a vállalat szárnyai alatt több új IP is mozgásban van már, attól tehát nem kell tartania a befektetőknek (és a játékosoknak sem), hogy az említett sikerek nyomán kizárólag a klasszikusok felturbózására támaszkodnak majd.

A régi franchise-ok reneszánszának hála eddig sosem látott újdonságokra is számíthatunk ezek kapcsán. Kotick megemlítette, hogy mivel ezek a címek ismét a köztudatba kerültek, lehetőség nyílik teljesen új tartalmak gyártására a régi IP-ken belül, ez pedig szabad utat enged a kísérletezésnek és az innovációnak.

41.
41.
kopic
#39: ja, a Te szo kisbetuvel lett volna, my bad crytek
39.
39.
kopic
Most már bebuzonyosodott: crytek az oldal bohóca. Te még seggeszkinél is rosszabb és irritálóbb vagy, ami nem kis szó
37.
37.
Ooorky
Bele kell húzniuk, tavaly a veszteséges év miatt kapott 170 dollár adóvisszatérítés lassan elfogy.
32.
32.
kastorhun
#8: Vagy akár egy Heroes of Might and Magic 8-nak.
28.
28.
Blueberry
#24: Elég vicces hogy téged minden “húdeérdekel” de fizetni érte az már nem menő ;) majd bundle-ben megveszed,ha lesz egyáltalán,ha nincs akkor közöd sincs hozzá
26.
26.
#15: Nyilvan nem egyedul, sok hasonlo ember van mint te, de en szerintem a masik veglet mervadobb, azok, akik mindent szo nelkul rendelnek elo es barmit megvesznek, legyen az barmekkora fos vagy ertelmetlen lootboxos hulladek. Miattuk ment ebbe az iranyba az egesz ipar.
25.
25.
Ooorky
#24: Én szeretem ha okos dolgokat írsz (Kingdom Come DLC pack-ot, CK2 bundle-t is tőled olvastam mielőtt megvettem), a többit kellene picit visszafogni :-)
22.
22.
crytek
#21: Az engem nem érdekel soha nem voltam és nem is tervezem :)
21.
21.
Ooorky
#19: Szavazati jog sincs munkaviszonyhoz, pedig nem ártana.
16.
16.
godach
Nem is tudom miről beszéltek. Ratchet, Crash, spyro mind a nulláról lett újrairva.
11.
11.
Ganzer
#5: Na egy Shadowmant én sem bánnék, anno kedveltem.
10.
10.
Darksiders84
#8: Jövőre sokan fogunk örülni szerintem. A kérdés inkább az hogy melyikkel kezdik.
8.
8.
adamsfamily
A Ubisoft is elkezdhetné feltámasztani a régi címeit.Szerintem rengetegen örülnének egy Prince of Persia vagy egy Splinter cell folytatásnak.
7.
7.
Krezy
Ahh Szóval akkor gondolkoznak egy új Crash és Spyro részben is .. :D helyes helyes!!!
5.
5.
Darksiders84
Mediewil előrendelve de nyomnám a Shadowmant és a Soul Reawert is újra.
4.
4.
Darksiders84
#2 #3 is is. Meg a fiatalok is újra tudják ha akarják és mi is akik már csak látványosabban szeretnénk a régi igazi élményt újra.
3.
3.
crytek
#2: Minek dolgozzanak a nulláról egy full újjal amikor minimál melóval lesz egy "régi-új" game újabb több milliós eladással? Nem hülyék csak pénzéhesek :)
2.
2.
ollie92
Kifulladt a játékipar ? Itt is elő kell venni a régi sikercímeket ?
1.
1.
DarkLord
A Warcraft 3 az egyik szívem csücske, de bsszák meg azt is átdolgozhatták volna olyan szinten, mint a Crash-eket nem? :) Mondjuk elég lett volna egy Diablo 3 vagy Starcraft 2 grafika hozzá és már is még jobban imádnánk, mint ezt a felújított változatot...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...