Halo 2 - meztelen fenék miatt késik

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Mint arról tegnap beszámoltunk, rövid ideig még várat magára a PC-s Halo 2 megjelenése: mint kiderült, ennek oka egy meztelen fenék.
Mint arról tegnap beszámoltunk, rövid ideig még várat magára a PC-s Halo 2 megjelenése: mint kiderült, ennek oka egy meztelen fenék.



A fent látható hibaüzenet a játék Vista-exkluzív térképszerkesztőjénél ugrik fel egyes esetekben: mivel az .ass kiterjesztésű fájl okozza a galibát, valamelyik programozó jó ötletnek látta egy hátsóféllel illusztrálni a jelentést.

Miután a fenti jelenetre fény derült, a Microsoft átcímkéztette az összes eddig legyártott példányt a Halo 2-ből, elkerülendő a későbbi botrányt - emlékezzünk csak a GTA-féle Hot Coffee-perekre, melyek szintén hasonlatos turpisság miatt történtek meg. Az ESRB besorolás szerint így a játék 17 éven felülieknek szól, s ott virít a dobozokon a Partial Nudity felirat is.

Akit zavarna az említett hibaüzenet, a hivatalos oldalról letölthet egy frissítést, amely eltávolítja a csúfos feneket a játék szerkesztőjéből, a Games for Windows Live-előfizetők programjából pedig automatikusan törlődik a kép bejelentkezés után.
11.
11.
user1
ÓÓÓÓ istenem! Mi lesz szegény kis gyerekekkel, ha meglátják ezt a feneket a képernyőn! Igaz hogy manapság elég csak megnyitni a böngészőt és máris hatalmas hímvesszőkkel játszadozó fiatal meztelen lányokról készült fotók ugranak a képünkbe ha akarjuk ha nem. De ez a fenék? Hát most mit tehetünk. TILTSUK BE!!!!...:)
10.
10.
TheSuffering
Disz iz tú sztréndzs fór szkúl. (Johnny Quest)
9.
9.
sorrow
Ügyes reklámfogás...jók a marketingesek.
8.
8.
skiz0
Jézusom, mik vannak... :D

Partial Nudity a Halo 2-ben...ezzz durva :DDD

7.
7.
Guppi
a legtöbb játékban van valamilyen baki amit a programozók hagytak :)
6.
6.
felegyi
ha tudják ki volt,akkor ez nem kérdés
5.
5.
Pukhi-zik
a programozót kirugták?
3.
3.
General Thomas
.ass error, jááááááj, ez üt :DDD
2.
2.
huszti
öhhh, be képe őket perelni, és jó sok pénzt bezsebelni, majd venni 50 x360 premiumot, és kisorsolni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...