Készül egy új, egyjátékos élményre kihegyezett Alien-játék

  • Írta: RangerFox
  • 2022. július 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Survios csapata fogja készíteni a következő single player Alien-játékot, mely Unreal Engine 5 motort fog használni, ráadásul VR-ra is megjelenik.

Szerencsére a 20th Century még lát fantáziát az Alien-játékokban, így nem kell beérnünk az Aliens: Fireteam Elite-tel, vagy épp az Aliens: Dark Descenttel. A stúdió, illetve a játékfejlesztő csapat, a Survios megerősítette, hogy készül egy egyelőre cím nélküli Alien-játék, mely Unreal Engine 5 motort fog használni, és PC-re, újgenerációs konzolokra, valamint VR-ra is meg fog jelenni.

A Survios csapat idáig főként VR-os címekkel foglalkozott, így bizakodva várjuk az új híreket a készülő projektjükről, melyről a San Diegó-i Comic-Conon egész biztosan hallunk majd. Címet, megjelenési dátumot ugyan nem kaptunk a játékhoz, viszont azt tudjuk, hogy az első két film között fog játszódni, és egyjátékos módra lesz kihegyezve.

12.
12.
DragonBleacPiece
#11: Játszd este a sötétben, fejhallgatóval, ez nem egy üsd-vágd játék, hanem horror, és a legigényesebb fajta mert nincsenek benne jumpscarek, hanem folyamatos nyomasztó atmoszféra vesz körbe mint a filmekben. (kivéve 4. film) Nem unalmas egyáltalán, de bújkálni kell óvatosan.
9.
9.
Hofi3
#5: Nagy csoda lenne, ha az Alien: Isolation 2 lenne. Mondjuk én is imádtam, mert kegyetlen jó hangulata volt. Istenem, hogy mennyit lapultam a szekrényekben! Viszont én nem hiszek benne, hogy az lesz. Inkább valami agyatlan single FPS hent.
8.
8.
zozo76hun
7.
7.
shorty123
Remélem nem agyatlan lövölde lesz.
6.
6.
GemForge
Ha most kezdik, akkor a Ps6, XBoxXXX érában kész is lesz tán.
5.
5.
JohnSpartan
Az alien: isolation volt eddig a legjobban sikerült játèk a farchise-ban! Ha azt überelnik akkor le a kalappal! Nem lepődnék meg ha a folytatása èrkezne! Az is az első 2 rèsz között játszódik! :)

Amúgy jó lenne ha egy új AVP rèsz is èrkezne már vègre!
4.
4.
hedzsooo
Ebbol igy meg akarmi is lehet... :D
3.
3.
Viktor_The_Best
Ha az elso ket film kozott fog jatszodni, akkor hibernalva almodni fogjuk a torteneseket? :D :D
2.
2.
Viktor_The_Best
1.
1.
crytek
Nocsak valakiknek még van agya és gondol a single játékosokra is. REMEK, várjuk ezerrel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...