Megszólalt a Rockstar a GTA VI-szivárgás kapcsán

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 19.
  • Hír
Link másolása
A Rockstar nyílt levelet tett közzé a következő Grand Theft Auto kiszivárgott anyagai kapcsán, egyúttal pedig hivatalosan is elismerte, hogy a látnivalók valódiak.

Tegnap nagyot szólt az internet: valaki kiszivárogtatott egy csomó gameplay anyagot a következő, még erősen készülőfélben lévő Grand Theft Auto-játék kapcsán. Habár a videók minősége és a bennfentesek infói alapján sejthettük, hogy a feltöltött látnivalók tényleg a GTA VI-ot mutatták be, ezt most a Rockstar is elismerte egy nyílt levél keretei között.

A Rockstar a közleményében azt írta, "hálózati behatolás" áldozatai lettek, amely révén "egy jogosulatlan harmadik személy illegálisan hozzáfért és bizalmas információkat töltött le a rendszereikről". Ezek között a következő GTA gameplay anyagai is szerepeltek, de a Rockstar "nem számít arra, hogy a támadás hatással lenne a live service-játékaikra vagy bármelyik készülőfélben lévő projektjükre": következésképpen a GTA VI munkálatai is "a tervek szerint haladnak tovább", és a céljuk továbbra is az, hogy "felülmúlják a várakozásokat" vele.

A fejlesztők természetesen "rendkívül csalódottak", hogy a rajongóknak ilyen formában kellett találkozniuk a játék részleteivel, és természetesen ha készen állnak rá, "a megfelelő módon" is bemutatják majd a fejlesztést.

3.
3.
markoci555
képet tesznek közzé mert a twitterre nem férne ki? :D
2.
2.
GAMEROD
Szerintem meg nem valódiak. Az ő fejükkel gondolkodva én is kiadnám hogy valódiak, közben ki tudja ki csinálta - aztán legalább békénhagynak.
1.
1.
Merőkanál
Én egy percig sem aggódom bár a Gameplay felvételek valahol a GTAV minőségén állnak a látottak alapján nyilvánvaló, hogy még rengeteg munka lesz rajta ha tényleg " felül akarják múlni a várakozásokat . Ők a Rokstar Nem tudnak hibázni . . . .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...