Brit toplista: tovább menetel a Splatoon 3

  • Írta: RangerFox
  • 2022. szeptember 19.
  • Toplista
Link másolása
Továbbra is erős eladásokat produkál a Nintendo legújabb játéka, de a Sony idei üdvöskéje, a Horizon: Forbidden West is szép számokat produkált a heti brit eladási listán.

Sikerült megőriznie az első helyét a Splatoon 3-nak a brit játékeladási toplistán. Ugyan a játék első heti eladásai elmaradtak az előző két részétől, viszont ennek ellenére is sikerült elcsípnie az első helyet, és tartotta azt ezen a héten is. 

Nem a Splatoon 3 az egyetlen Nintendo Switch-exkluzív játék a listán, a harmadik helyre a Mario Kart 8 Deluxe, a negyedikre a Nintendo Switch Sports, az ötödikre a Minecraft Switch-verziója, a hetedik helyre az Animal Crossing: New Horizons, a nyolcadikra pedig a Pokémon Legends: Arceus is felfért. Elmondhatjuk tehát, hogy az utóbbi hetekhez hasonlóan továbbra is a Nintendo uralja a brit játékeladási listát.

A második helyre a Horizon: Forbidden West került, ez elsősorban a PlayStation 5-bundle-öknek köszönhető. A The Last of Us: Part I eladásai lecsökkentek, csak a tizedik helyet sikerült elcsípnie.

1. Splatoon 3
2. Horizon: Forbidden West
3. Mario Kart 8 Deluxe
4. Nintendo Switch Sports
5. Minecraft (Switch)
6. NBA 2K23
7. Animal Crossing: New Horizons
8. Pokémon Legends: Arceus
9. Grand Theft Auto V
10. The Last of Us: Part I

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...