Megjelenési dátumot kapott a Razer 5G-s kézikonzolja

  • Írta: pandaril
  • 2023. január 7.
  • Hardver
Link másolása
A Steam Deck kihívójának pozícionált eszköz január 26-án fog megjelenni, azonban már előrendelhető a Razer honlapján.

Bár az Razer Edge érkezéséről már lehetett tudni a 2022-es RazerCon óta, azonban az idei CES-es jelentették be a megjelenést, amely 2023. január 26-a.

A konzol igen komoly specifikációkkal bír: Qualcomm Snapdragon G3x Gen 1, 8GB DDR5-ös RAM, 128GB UFS 3.1-es tárhely, 6.8"-es, FHD+ felbontású, 144Hz-es AMOLED érintőképernyő és 5000 mAh-ás akkumulátor kapott helyet a fedél alatt. Ezek közül természetesen a chipset érdemli a legnagyobb figyelmet, mivel ez ennek a lapkakészletnek a debütálása is egyben. A G3x Gen 1 aktív hűtésű, szívében pedig egy 3GHz-es Kryo CPU dolgozik, és kifejezetten a nagy teljesítményigényű Android játékok hosszan tartó futtatására tervezték.

A gyártó elmondása szerint a konzol ki fogja tudni elégíteni a mobil, a PC és az Xbox játékosok igényeit is, lévén az eszközön natívan futtathatók az androidos alkalmazások vagy az Epic Game Store is, ráadásul az Xbox Cloud Gaminggel is megegyeztek.

A konzolból három variáns kerül piacra: egy Wi-Fi-s 399.99 dollárért, egy Founders Edition 499.99 dollárért, és az 5G képes variáns, aminek azonban még nem ismert az ára. Ez utóbbi lesz az, amelyik valóban menet közben is teljes értékű online lehetőségeket biztosít. Azonban a Steam Deckkel szemben itt a három modell között kizárólag annyi a különbség, hogy milyen módon csatlakozik a netre, minden más specifikáció megegyezik. Sőt, a Founders Edition gyakorlatilag ugyanaz, mint a Wi-Fi-s változat, megspékelve egy Razer Hammerhead fülhallgatóval.

Az részletes leírást, és az előrendelést a Razer honlapján találjátok meg.

3.
3.
Ooorky
#2: De arra bármilyen csöves telefon jó egy 7-8000ft-os rápattintós gamepad-del.
2.
2.
belaman
#1: csak streamelni tudod a pc/xbox játékokat rá.
1.
1.
szinkron
Egy Androidos eszköz mitől lesz a linuxos/windows-os Steam Deck kihívója? Ezen nem fog futni egy pc-s játék se.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...